Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Fotografija okućnice
  • 10.07.2019. 08:00

Okućnicu fotkaj i na KLUB postaj! Autora najbolje fotke opremamo od glave do pete!

Uslikaj svoju okućnicu, balkon, vrt ili prozor s cvijećem iz najboljeg kuta i objavi na KLUBu. Nek' se vidi sva raskoš tvog truda, sve boje ljeta u tvojoj režiji. Učini svog susjeda i članove AK zavidnima, pohvali se svojim umijećem, inspiriraj sve oko sebe i možda baš ti osvojiš super nagradu! Pokaži da je ove godine kod tebe sve zelenije :)

Foto: DepositPhotos/Leungchopan
  • 1.849
  • 575
  • 1

Ako je tvoja ljubav prema uređivanju okućnice, zelenilu i cvijeću velika, onda je ovo prava igra za tebe! Bez obzira imaš li okućnicu od 5.000 m2 ili tek prozor s dvije saksije, možeš sudjelovati u ovoj igri. Sve što ti treba je malo sreće, dobra fotografija i dovoljno lajkova. 

Uslikaj svoj ponos, šareni rezultat uređivanja te objavi na KLUBu pod heshtagom #najokućnica. Lajkaj i komentiraj druge postove koji ti se svide te tako pomozi u izboru najboljih. Broj slika nije ograničen, možeš postaviti i nekoliko njih (iz svih kuteva ;)). 

Pravila sudjelovanja

Sudjelovati mogu svi članovi AK koji objave fotografiju (ili više njih) pod heshtagom #najokućnica  od 10. do 17. srpnja 2019. Svakako vodite računa da imaš upisanu ispravnu adresu stanovanja na svom profilu (na tu adresu šaljemo poklone).

O pobjedniku odlučujete sami, jer će prigodni poklončići ići u ruke onih sretnika, vlasnika fotki s najviše lajkova. Onih 5 sudionika koji na dan izvlačenja 18. srpnja 2019. budu imali najviše lajkova su pobjednici.

Nagrade su nikad dosadne, uvijek izazovne, zanimljive i poticajne Agroklub majice. Dodatno, odlučili smo još posebno nagraditi najboljeg od najboljih! Od pet najlajkanijih po Vašem izboru, mi ćemo odabrati, u potpunosti subjektivnom metodom (po mišljenju uredništva), jednu koja se nama najviše sviđa i dodatno nagraditi sudionika prigodnim poklon paketom koji se sastoji od svega što može zatrebati jednom vrtlaru koji drži do sebe ;)

Fotoaparat u ruke, fotkajte svoje najdraže kadrove okućnice i postajte na KLUBu! Nagrade šaljemo poštom po izvlačenju.

Set poklona za najboljeg od najboljih

Prati, lajkaj, komentiraj ;)

Sretno svima!

PS. Provjeri imaš li upisanu adresu stanovanja na svom profilu AK. Bez toga ne znamo gdje da šaljemo nagradu ;)


Tagovi

Pokloni Agroklub Okućnica KLUB


Autorica

Mirta Vekic

Više [+]

Klika, surfa i meditira godinama tražeći načine i modele simbioze digitalnog marketinga i ljudskog bitka kao takvog. U vječnoj potrazi za tankom vezom između Google Analyticsa i Yoge. Obožavateljica mačaka.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo