Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Besplatne edukacije
  • 16.09.2015. 08:15

Općina Gola educira poljoprivrednike

U sklopu programa potpora u poljoprivredi, općina Gola će poljoprivrednicima s njezina područja vratiti po 380,00 kn koje su utrošili na edukacije. Pretpostavlja se kako će najviše njih, tražiti novac za tečaj pravilnog rukovanja pesticidima.

  • 192
  • 21
  • 0

Podravska općina Gola poziva zainteresirane poljoprivredne proizvođače, poljoprivredne udruge, obrtnike, zadruge i trgovačka društva čija je djelatnost poljoprivreda da podnesu zahtjev za subvencioniranjem edukacija, stručnih osposobljavanja i seminara, jer je u svom proračunu u tu svrhu osigurala 80 tisuća kuna.

"Podnositelji zahtjeva moraju imati prebivalište na području općine Gola, a poljoprivredni proizvođači upisani u Upisnik obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

Subvencionirat će se troškovi edukacije

Uz zahtjev, obavezno treba priložiti i račun o obavljenoj uplati te uvjerenje, certifikat ili iskaznicu iz kojih je vidljivo da je uspješno završeno osposobljavanje u certificiranim ustanovama. Subvencionirat će se troškovi edukacije, stručnog osposobljavanja i seminara od 100% računa, no ne više od 380,00 kuna po korisniku. PDV ne spada u prihvatljive troškove", ističu u općini.

Farmeri s dugovanjima ne mogu podnijeti zahtjev

Uz zahtjev, pravne i fizičke osobe moraju priložiti i preslike rješenja o upisu poljoprivrednog gospodarstva u upisnik, presliku certifikata ili iskaznice za koji se traži povrat novca kao i računa za uslugu, broj svojeg žiro-računa odnosno IBAN-a, presliku osobne iskaznice te izjavu da korisnik nije u sustavu PDV-a. Podnositeljima zahtjeva, koji imaju bilo kakva dugovanja prema općini, subvencija neće biti odobrena.

Zahtjev se podnosi do 14. prosinca 2015. godine odnosno do utroška sredstava. Propisani obrazac kao i sva druga potrebna dokumentacija može se dobiti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Gola, M. P. Miškine 1.


Tagovi

Općina Gola Poljoprivredni proizvođači Zahtjev Subvencioniranje edukacije Prebivalište Upisnik Certificirane ustanove PDV Dugovanja


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]