Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Internet prodaja
  • 27.12.2021. 10:30
  • Brodsko-posavska, Slavonski Brod

OPG-ovi zadovoljni online prodajom - čim dođu na tržnicu već zarade

Sve veći broj OPG-ova odlučuje se za prodaju putem interneta, a time su zadovoljni i kupci koji ne mogu doći na tržnicu.

Foto: Youtube/Printscreen
  • 339
  • 107
  • 0

Lokalno2go platforma je na kojoj kupci iz Brodsko-posavske županije mogu naručiti proizvode od lokalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Djelatnici platforme nakon zaprimanja narudžbe obilaze OPG-ove i skupljaju proizvode.

Na njoj se može pronaći 200 do 300 različitih proizvoda, a na njoj kupuje oko tisuću kupaca.

"Promidžba je velika. Zadovoljan sam, ali i moji kupci - to je bit svega", kazao je poljoprivrednik i korisnik platforme Pavo Grgić iz Gornje Vrbe za Slavonskobrodsku televiziju.

Na ovom web mjestu trenutno se nalazi 30-ak proizvođača, a njihov broj varira jer su proizvodi koji se prodaju sezonskog karaktera. "Imamo zelenu salatu, rajčicu, krastavce, krumpir i mrkvu. To se danas ubere, a sutra je već kod kupca", kazala je Jelene Šimić iz Bukovlja koja svoje proizvode prodaje i na tržnici.

Sve veći broj OPG-ova odlučuje se za prodaju putem interneta, a time su zadovoljni i kupci koji ne mogu doći na tržnicu. "Ne stignem otići tamo zbog radnog vremena jer je moje isto kao i na tržnici. Ovo je super prilika, robu mi dovezu na kućni prag ili posao, a ja imam domaće proizvode što mi je jako bitno", kazala je Ivana Brkić Vuko iz Slavonskog broda jedna od zadovoljnih kupaca. 

Djelatnica platforme, Renata Muftić kazala je da su reakcije proizvođača odlične. "Čude se. Kažu nisam ni došao na tržnicu, a već sam zaradio", dodala je.

Nakon što se namirnice preuzmu prevoze se u skladište gdje se razvrstavaju, a potom slijedi dostava. "Kupci u par klikova mogu naručiti proizvode od različitih poljoprivrednih proizvođača. Mi ih skupljamo i sortiramo po narudžbama i potom dostavljamo", zaključio je Josip Glavačević, jedan od osnivača platforme.

Više pogledajte u videoprilogu:


Tagovi

Lokalno2go Platforma Internet prodaja Tržnica Dostava hrane OPG


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Slavonskobrodska televizija

Mile Budaka 1/4, 35000 Slavonski Brod, Hrvatska
tel: +385 (0)35 210 250, e-mail: sbtv@sbtv.hr web: http://sbtv.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.