Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Donacija
  • 04.05.2020. 15:30
  • Sisačko-moslavačka, Kutina

Petrokemija donirala 124 tisuće kuna

U ovom neizvjesnom periodu, bitnije je no inače pokazati da podupiremo zajednicu u kojoj živimo i radimo, kako bi se život što prije vratio u normalu, poručio je predsjednik Uprave Petrokemije, Davor Žmegač.

Foto: Petrokemija.hr
  • 238
  • 14
  • 0

Ukupno 124.000 kuna donirala je Petrokemija d.d. putem javnog natječaja. Kako navode, želeći pridonijeti kvaliteti društva u kojem djeluje, Uprava je donijela odluku o dodjeli donacija kvalitetnim humanitarnim, kulturnim, edukacijskim, zdravstvenim i znanstvenim projektima lokalne zajednice.

"U ovom neizvjesnom periodu, bitnije je no inače pokazati da podupiremo zajednicu u kojoj živimo i radimo, kako bi se život što prije vratio u normalu. Petrokemija je dugogodišnji partner udruga i organizacija koje djeluju na našemu području, a ovim donacijama pokazujemo da smo i u ovim teškim vremenima partner na kojeg se naši sugrađani mogu osloniti“, istaknuo je predsjednik Uprave,, Davor Žmegač.

Programi za koje su dodijeljena sredstva zaista su raznoliki i kvalitetni, od atletskih klubova, škola, udruga umirovljenika, branitelja i veterana Domovinskoga rata, glazbeno-scenskih udruga i kulturnih zajednica do udruga za sugrađane s posebnim potrebama.

Krize u Petrokemiji nema: U prvom tromjesečju ostvarili neto dobit od 150 milijuna kuna

"Sve to pokazuje kako život u Kutini nije stao, već se razvija na radost i ponos svih zaposlenika Petrokemije koja će i dalje podupirati kvalitetne lokalne projekte“, poručio je Žmegač.

Podsjećamo, pandemija nije nimalo utjecala na tržište ove tvrtke te su u prvom tromjesečju ostvarili neto dobit od 150 milijuna kuna. Na poslovanje u prvom kvartalu pozitivno su utjecale i implementirane mjere efikasnosti, kao i niže cijene prirodnog plina i naknada na emisije CO2.


Tagovi

Petrokemija d.d. Donacija Davor Žmegač Kutina Lokalni projekti


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

Petrokemija d.d. tvornica gnojiva

Aleja Vukovar 4, 44320 Kutina, Hrvatska
e-mail: prodaja@petrokemija.hr web: http://www.petrokemija.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nedjeljni obilazak polja ;)