Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prometna nesreća
  • 24.10.2017. 13:40

Pijan traktorom udario u Opel čiji je vozač bio - pijan!

Traktorom kojim je, i to u rikverc, upravljao s 2,90 promila alkohola u krvi, udario je u Opel kojim je upravljao vozač kojemu je u krvi izmjereno 1,87 promila!

  • 3.129
  • 248
  • 0

Traktorom kojim je, i to u rikverc, upravljao s 2,90 promila alkohola u krvi, udario je u Opel kojim je upravljao vozač kojemu je u krvi izmjereno 1,87 promila! Pomalo filmski scenarij zatekli su požeški policajci na cesti Požega-Mihaljevci, u nedjelju, 22. listopada 2017. godine, oko 19.30 sati.

Kako stoji u izvješću PU Požeško-slavonske, 39-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,90 promila upravljao traktorom marke "IMT", požeških registarskih oznaka, uključivao se u promet vožnjom unazad prilikom čega se nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, prilikom čega je zadnjim dijelom vozila udario u prednji dio osobnog automobila marke "Opel", požeških registarskih oznaka, a kojim je pod utjecajem alkohola od 1,87 promila upravljao 52-godišnjak.

39-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog, zaključuje policija. Što je bilo s drugim, ne navode.

Ilustracija: Bigstockphoto/amarinchenko


Tagovi

Prometna nesreća Traktor IMT Alkohol


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]