Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Neslavan rekord
  • 11.06.2019. 10:15
  • Varaždinska, Koškovec

Pijan vozio pijanijeg, pijaniji pao s traktora, zajedno imali 6,5 promila alkohola u krvi

Znate pravilo da ako već jedan pije, drugi neće i taj vozi? Kod dvojca nije vrijedilo.

Foto: Depositphotos/paulasierra
  • 1.880
  • 455
  • 0

Pravilo da ako već jedan pije, drugi neće pa će voziti, u slučaju koji je zabilježila varaždinska policija - nije vrijedilo. Pijan je doduše vozio pijanijega koji je k tome pao s traktora i srećom, završio samo s ozljedama, a zajedno su imali više od 6,5 promila alkohola u krvi! Dodatno, manje pijan vozio je bez položenog vozačkog ispita. 

Uglavnom, nevjerojatna priča ide ovako: "U nedjelju, 9. lipnja oko 22.40 sati na državnoj cesti D-35 u Koškovcu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Mladić starosti 29 godina upravljao je traktorom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.34 g/kg i prije stjecanja prava na upravljanje. Upravljao je iz smjera Cerje Nebojse u smjeru Stažnjevca i prevozio na zadnjoj poluzi hidraulike 33-godišnjaka, za kojeg je također utvrđeno da se prevozi pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 4.20 g/kg, te je u jednom trenutku došlo do pada 33-godišnjaka na kolnik, te je zadobio ozljede.

Ozlijeđeni je prevezen u varaždinsku Opću bolnicu gdje mu je pružena medicinska pomoć. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane", navodi policija. 

Pijan traktorom udario u Opel čiji je vozač bio - pijan!

Sličnu priču, doduše ne s ovako rekordnom količinom alkohola u krvi objavili smo još 2017. Traktorom kojim je, i to u rikverc, upravljao s 2,90 promila alkohola u krvi, udario je u Opel kojim je upravljao vozač kojemu je u krvi izmjereno 1,87 promila! Pomalo filmski scenarij zatekli su požeški policajci na cesti Požega-Mihaljevci, u nedjelju, 22. listopada 2017. godine, oko 19.30 sati.

U 2018., pak, je lakše ozljede i optužni prijedlog zaradio 43-godišnjak koji je pijan s traktorom sletio u putni kanal. Kako navodi Virovitičko-podravska policija, 13. ožujka oko 19.35 sati u Noskovcima, dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao alkoholizirani vozač traktora sa 1.87 promila alkohola


Tagovi

Alkohol Traktor Nesreća Rekord


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]