Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Stažiranje u inozemstvu
  • 27.03.2023. 16:00

Plaćeno stažiranje u inozemstvu u poljoprivredno-prehrambenom sektoru

Cilj programa je unaprijediti inovacije, znanja, vještine i razvoj rješenja u prehrambenom sustavu. Financijska potpora za stažiste je značajna

Foto: Depositphotos/Goodluz
  • 266
  • 60
  • 0

Jedna od najvećih inicijativa u svijetu povezanih s prehranom, EIT Food, omogućava studentima diplomskih studija i doktorandima stažiranje u inozemstvu, u poljoprivredno-prehrambenom sektoru i to u okviru dvaju komplementarnih programa: RIS Fellowships i RIS Talents. 

Cilj obaju programa je unaprijediti inovacije, znanja, vještine i razvoj rješenja u prehrambenom sustavu. Stažiranje traje od 3 do 6 mjeseci, a prijave su otvorene do 31. ožujka 2023. godine.

Program RIS Fellowships namijenjen je studentima diplomskih studija, diplomiranim studentima i poduzetnicima, a omogućuje stažiranje u renomiranim europskim tvrtkama.

Program RIS Talents namijenjen je doktorandima i mladim poslijedoktorandima. Sudionici će učiti na aktivnostima istraživanja i razvoja, a potaknut će ih se i na sudjelovanje u industrijskoj suradnji ili poduzetništvu.

Osim što sudjelovanje u ovom programu precizno spaja kandidate s tvrtkama koje omogućuju stažiranje u područjima njihova interesa koji će steći praktično iskustvo u rješavanju stvarnih problema s kojima se suočavaju tvrtke u poljoprivredno-prehrambenom sektoru, privlačna je i mjesečna financijska potpora u bruto iznosu od 1500 (Fellowships) do 2000 eura (Talents). 

Također, tu je i učenje od istaknutih stručnjaka u poljoprivredno-prehrambenom sektoru, upoznavanje s različitim metodama rada i novim perspektivama i drugo. 

Više informacija i obrazac za prijavu pronađite na službenoj web stranici programa.


Tagovi

EIT Food Stažiranje u inozemstvu Plaćeno stažiranje Financijska potpora Poljoprivredni sektor Prehrambeni sektor


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?