Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Adria Oil
  • 21.05.2019. 12:00

Plavi eurodizel Adria Oila G-POWER kvalitete od sada i na čepinskoj obilaznici!

Smještena na lako dostupnom mjestu za poljoprivrednike, te na frekventnoj prometnici BP na čepinskoj obilaznici osim za prodaju goriva za poljoprivredne strojeve, bit će i izložbeno mjesto Claas mehanizacije koju kod nas prodaje tvrtka Jerković d.o.o. iz Koške.

  • 927
  • 81
  • 0

Već netko vrijeme tvrtka Adria Oil prisutna je kod slavonskih poljoprivrednika u prodaji plavog dizela koje im dostavljaju na kućne adrese. Poljoprivrednici ističu kvalitetu suradnje i isporučenog goriva i povoljnosti u kupnji koju imaju. No, od sada, plavi dizel odnosno plavi eurodizel, moći će kupovati i na novootvorenoj benzinskoj pumpi na čepinskoj obilaznici.

S radom pumpe i suradnjom s poljoprivrednicima upoznao nas je Tomislav Marčik, voditelj prodaje plavog dizela koji je istaknuo i odličnu suradnju s tvrtkom Jerković d.o.o., zastupnikom Claas mehanizacije i drugih strojeva u Hrvatskoj. Na ovoj benzinskoj pumpi koja se nalazi na vrlo frekventnoj lokaciji, na putu iz Osijeka prema Đakovu, raskršću za autoput Osijek-Zagreb te cesti za Našice, Jerković d.o.o. će imati stalno izložene strojeve marki Claas, ali i drugih koje prodaju, kao što su Horsch, Strautmann, Guttler i Trimble. To je i lokacija gotovo na samim oranicama i lako dostupna velikom broju OPG-ova. Važno je za razliku od mnogih benzinskih postaja da se radi o prometnici na kojoj nema zabrane prometovanja poljoprivrednim strojevima kao što je to čest slučaj kod mnogih prodajnih mjesta.

G-POWER tehnologija u gorivima

Prema riječima Tomislava Marčika, i na plavom eurodizelu će uskoro biti G-POWER tehnologija u gorivima, a i na pumpi će vlasnici Adira Oil kartice, popularne točilice, također moći ostvarivati popuste. Marčik je naglasio da će i dalje širiti svoju mrežu kupaca dostavom goriva na same OPG-ove.

Novi proizvodi G-POWER su visokokvalitetna goriva koja sadrže do 10 mg/kg sumpora, a u potpunosti zadovoljavaju europske standarde EN 228 i EN 590. Goriva osiguravaju punu učinkovitost sustava za obradu ispušnih plinova ugrađenog u vozila i time smanjuju štetne emisije u okoliš. G-POWER u konačnici produžuje životni vijek motora, povećava snagu, smanjuje potrošnju i emisije štetnih plinova čuvajući okoliš. Proizvodni proces G-POWER goriva temeljen je na najvišim tehnološkim standardima koji daju dodatnu snagu i kvalitetu gorivu. Komponente goriva omogućuju efikasniji odnosno snažniji rad motora što dovodi do boljih performansi, smanjene potrošnje i dužeg životnog vijeka te ispravnosti motora.

vd
Osječko-baranjski župan Ivan Anušić na otvorenju benzinske pumpe

Kako ističu u Adria Oil, visoka oktanska vrijednost i smanjenje koeficijenta trenja utječu na povećanje okretnog momenta kod visokih okretaja što daje dodatne performanse na višim okretajima i uzbrdicama.

Na svečanosti otvaranja benzinske pumpe, okupljenim gostima, među kojima je dakako najviše poljoprivrednika, obratili su se Ivan Anušić, župan osječko-baranjski, Dražen Tonkovac, načelnik općine Čepin i Milan Tomljanović, direktor maloprodaje Adria Oil iz Rijeke.

Tom prilikom Adria Oil je dodijelila i pet puta po tisuću kuna pomoći socijalno potrebitim obiteljima iz općine Čepin, a simboličnim rezanjem vrpce, te blagoslovom novih radnih mjesta započela je s radnjom specifična benzinska postaja novog partnera slavonskih poljoprivrednika.


Fotoprilog


Tagovi

Adria Oil Tomislav Marčik Dizel G-POWER


Autor

Damir Rukovanjski

Više [+]

Diplomirani agronom, dugogodišnji dopisnik, novinar i urednik u Glasu Slavonije, osnivač i urednik AgroGlasa od 2000. do 2008. Urednik EU Agro Info od 2008 do 2013., urednik Agrotehnike, izdavač brojne stručne poljoprivredne literature. Kolumnist Agrokluba od 2008.godine. Nekadašnji suradnik Gospodarskog lista, Nove Zemlje. Član Hrvatskog novinarskog društva od 1993.godine i član Izvršnog odbora Zbora agrarnih novinara HND.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.