Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • PMT
  • 23.08.2018. 14:00

PMT će predstaviti najskuplji stroj na sajmu i hrvatsku premijeru Vaderstad sijačice!

Od 24. do 26. kolovoza posjetitelji će imati priliku vidjeti najskuplji stroj sajma - vadilicu šećerne repe Holmer TerraDos T4-40 i prisustvovati hrvatskoj premijeri vučene sijačice Vaderstad Spirit R300 S!

Foto: PMT
  • 1.306
  • 83
  • 0

Na ovogodišnjem, 5. FarmShow-u u Osijeku svoje će strojeve izložiti i tvrtka Poljoopskrba Međunarodna trgovina. Od 24. do 26. kolovoza posjetitelji će imati priliku vidjeti najskuplji stroj sajma - vadilicu šećerne repe Holmer TerraDos T4-40 i prisustvovati hrvatskoj premijeri vučene sijačice Vaderstad Spirit R300 S!

Vadilica šećerne repe Holmer TerraDos T4-40

Troosovinska vadilica za šećernu repu, snage Mercedes MTU motora 626 KS (460 kW). Odlikuje ju bunker vadilice od 45 m³. Vadilica je posebna po Holmer Easy lift sustavu - automatska kompjutorska kontrola podešavanja visine svakog reda zasebno (koristeći paralelogram noža s detektiranjem vrha i širine repe putem potenciometra za podešavanje radne dubine zavisno o visini i veličini repe); 7 valjaka sa reverzibilnom funkcijom i VHR2 sustavu za varijabilno podešavanje redova vadilice.

sc
Vadilica šećerne repe Holmer TerraDos T4-40

Hrvatska premijera Vaderstad Spirit R300 S sijačice

Vučena sijačica sa pneumatskim distribucijskim sistemom za rad sa velikom preciznošću pri visokim brzinama rada u direktnoj sjetvi, reduciranoj obradi i konvencionalnoj obradi tla. Kapacitet spremnika je 3.740 litara.

Još neke karakteristike sijačice:

  • ulagači sjemena - sa pritisnim kotačima uz svaki red ulagača moguće je raditi sa velikim pritiskom ulagača pri visokim brzinama održavajući izuzetnu preciznosti ulaganja sjemena
  • ulagač uz dupli disk sa TriForce suspenzijom svakog reda
  • veliki packer kotači postavljeni u offset položaj - do 25% niža potrebna vučna snaga i ravnija površina prije ulagača
  • razmak između redova ulagača sjemena 125 mm
  • podesivi pritisak ulagača - za optimalno ulaganje sjemena
  • hidraulički pogonjen sistem raspodjele sjemena (Väderstad Fenix II)
  • podešavanje količine sjemena iz kabine traktora tijekom rada
  • Fenix II sistem za distribuciju sjemena je osigurava točnu distribuciju sjemena od 1,5 kg/ha do 400 kg/ha

Valtra SmartTouch terminal

Kako je tvrtka PMT ovlašteni distributer Valtra traktora, na sajmu će vam predstaviti Valtra SmartTouch terminal koji je podigao korisnost na sasvim novi nivo. Jednostavniji je za korištenje od vašeg SmartPhone telefona i dostupan je za N, T i S serije traktora (135-405 KS). Podešavanja su jednostavno pristupačna u samo dva poteza prstom i sva tehnologija je integrirana u novi format jednostavan za korištenje: satelitsko navođenje, ISOBUS, telemetrija, AgControl i TaskDoc.

dd
Valtra SmartTouch terminal

Posjetite PMT izložbeni prostor na ovogodišnjem FarmShow-u i pogledajte novitete u svijetu mehanizacije, a za sve ostale informacije obratite im se na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

PMT Poljoopskrba Međunarodna trgovina FarmShow Mehanizacija Vadilica šećerne repe Sijačica Holmer TerraDos Vaderstad Spirit R300 S Valtra


Partner