Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Proizvodnja opruga Dežanovac
  • 14.04.2018. 09:00

POD d.o.o.: Zetor i dalje među najtraženijim traktorima, očekujemo razvoj većih i snažnijih modela

"Prva poslovna godina je iza nas i zadovoljni smo kako se stvari razvijaju. Zetor je jak brend, u našim krajevima drži reputaciju. Veselim se razvoju većih i snažnijih traktora, ali i to će doći vremenom", otkrio nam je Ivan Ignatovski.

Foto: Željka Rački-Kristić
  • 1.667
  • 157
  • 0

Od samog osnutka Bjelovarskog sajma smo tu, on donosi nove ideje i nove prilike, pa je tako dobro biti ovdje, rekao nam je mladi direktor tvrtke Proizvodnja opruga Dežanovac Ivan Ignatovski

Od 01. prosinca 2016. godine tvrtka je postala generalni zastupnik marke Zetor: "Prva poslovna godina je iza nas i zadovoljni smo kako se stvari razvijaju. Suradnju s njima i dalje razvijamo i širimo. Zetor je jak brend, u našim krajevima drži reputaciju. Veselim se razvoju većih i snažnijih traktora, ali i to će doći vremenom", otkrio je Ignatovski. "Nudimo sve vrste Zetor traktora, od najmanjeg marke Major (60-80 KS) preko traktora Proxima (Power, Plus), Forterra (HSX i HD) pa i najveći traktor Kristal (160 KS)."

Proizvodnja opruga Dežanovac je također dobavljač originalnih rezervnih dijelova i priključaka za traktore Zetor. Osim toga, POD d.o.o. proizvodi i prodaje opruge, što je osnovna djelatnost tvrtke, rezervne dijelove i specijalizirane rezervne dijelove za poljoprivrednu mehanizaciju.

"Prodaju orijentiramo na generalna zastupništva. Želimo se baviti određenim brendom i investirati u njega. Za sad imamo Pottinger i Zetor kao generalna zastupništva i svakako tražimo dalje."

cc
Zetor Forterra HSX 140 na sajmu u Gudovcu

Tri regionalna centra

Razgovarajući o planovima za budućnost, Ignatovski ističe kako su počeli razvijati nove kanale prodaje. Žele se pozicionirati kroz tri regionalna centra. Jedan su otvorili prošle godine u Varaždinu, zatim u Dežanovcu i Osijeku. "U istočnoj Slavoniji smo bili najmanje prisutni, a upravo tamo je epicentar poljoprivrede."

U izradi nova web stranica i web shop!

"Naša tvrtka je dosta investirala u proizvodnju kroz EU fondove, realizirali smo već tri projekta, a apliciramo na četvrti. Treći je bio investicija u novo softversko rješenje za praćenje poslovanja i proizvodnog procesa, a sad slijedi izrada nove web stranice i novi web shop, koji očekujemo 01.01.2019. godine", govori Ignatovski.

Upitali smo ga hoće li izlagati na još kojem sajmu ove godine? "Ove godine planiramo izlagati na dva nova sajma, jedan je krajem ovog mjeseca - Hannover Messe, to je najveći industrijski sajam u Njemačkoj i izlagat ćemo u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, a drugi sajam je Sajam automobilske industrije u Frankfurtu gdje ćemo izložiti svoje opruge".


Tagovi

POD Proizvodnja opruga Dežanovac Zetor Traktori Ivan Ignatovski Pottinger


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]