Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Adeo - Continental
  • 02.11.2020. 20:30

Postani testni vozač poljoprivrednih vozila s Continentalovim gumama!

Testiranje će trajati jednu sezonu, i to od ožujka 2021. do listopada 2021. Ako želite isprobati potpuno nove i tehnološki usavršene gume za poljoprivredna vozila Continental, prijavite se!

Foto: Continental
  • 5.252
  • 622
  • 0

Tvrtka Continental prve je gume proizvela još prije više od devedeset godina. T2, kako su je nazvali, bila je i prva europska guma za poljoprivredna vozila. A kao pioniri na tom području, ugled na temelju iskustva, znanja i inovativnosti uživaju i danas.

Ova tvrtka u potrazi je za testnim vozačem poljoprivrednih vozila s novim i tehnološki usavršenim gumama,.

One se moraju svakodnevno suočavati s mnogobrojnim izazovima kao što su različiti tereni, brzine i opterećenja, zbog čega moraju biti svestrane, robusne, a ponajprije izdržljive. Važno je da nude iznimnu udobnost tijekom vožnje po cesti i snažno prianjanje na travnjaku, a između jednog i drugog terena gotovo neprimjetan prijelaz. Dugo trajanje, visoka kvaliteta i malo zbijanje zemlje samo su neke od značajki koje ih odlikuju. 

Robusne standardne gume Tractor70 i Tractor85

"Gume za poljoprivredna vozila Tractor70 i Tractor85 osiguravaju iznimnu udobnost tijekom vožnje po cesti, snažno prianjanje na travnjaku i malo zbijanje zemlje. Odlikuje ih visoka tehnologija, a proizvedene su od inovativnog najlonskog materijala", objašnjavaju iz tvrtke Continental te dodaju kako su dizajnirane za učinkovitost, osiguravaju povećanje kapaciteta poljoprivredne mehanizacije i kvalitete rada.

fv
VF tehnologija omogućuje veliku fleksibilnost, robusnost, izdržljivost, svestranost i manje zbijanje tla

TractorMaster, pobjednik testiranja DLG

Posebno ističu gumu TractorMaster koja je na testu koji provodi Njemačko poljoprivredno društvo (u nastavku: DLG) zauzela najviše mjesto od svih usporedivih drugih poznatih europskih proizvođača. U DLG-u su ocjenjivali izdržljivost, zbijanje tla, učinkovitost vožnje, potrošnju goriva… Testovi su pokazali i da je rad s njom obavljen približno 3% brže nego s ostalim usporedivim na istoj površini. 

"S gumom VF TractorMaster prelazak s travnjaka na cestu bit će jednostavan, a pritom nećete trebati popravljati ni postavke tlaka. Razlog je što ove imaju VF tehnologiju koja omogućuje veliku fleksibilnost, osigurava veću robusnost, izdržljivost, svestranost, manje zbijanje tla…", objašnjavaju iz Continentala.

Dodaju i to kako gume s VF tehnologijom podnose do 40% veća opterećenja pri jednakom tlaku od običnih, ili jednako opterećenje pri 40% nižem tlaku. Nude izvrsno prianjanje na tvrdom i suhom tlu, minimalno zbijanje tla i mnogo prijeđenih kilometara. Model VF TractorMaster Hybrid osim svih nabrojenih značajki ima i dodatno integriran senzor koji vas neprestano obavješćuje o tlaku i temperaturi čime osigurava najveće moguće trajanje.

Kako se prijaviti na testiranje?

U tvrtki Continental nude ekskluzivnu priliku da zamijenite stare gume za poljoprivredna vozila i testirate potpuno nove! Testiranje će trajati jednu sezonu, i to od ožujka 2021. do listopada 2021. Ako želite isprobati potpuno nove i tehnološki usavršene za poljoprivredna vozila Continental, kliknite na poveznicu OVDJE i prijavite se! 


Tagovi

Adeo - Continental Poljoprivredne gume Testiranje Prijava


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]