Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Lokalizovan požar
  • 26.05.2022. 08:25
  • Bijeljinska regija, Republika Srpska, Bijeljina

Požar izbio u magacinskim prostorijama, "Sava" nastavlja s radom

Direktor prehrambene industrije "Sava Semberija" Stevo Filipović rekao je sinoć da je požar izbio u magacinskim objektima koji su bili u vlasništvu Bobar banke u stečaju

Foto: Facebook/Novi Glas
  • 59
  • 4
  • 0

Požar u fabrici "Sava Semberija" u Bijeljini još nije u potpunosti ugašen, ima urušavanja limova i izdimljavanja, zbog čega dežuraju vatrogasne ekipe, rekao je Srni starješina bijeljinske Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Mile Spasojević.

On je naveo da dežurne ekipe rade na dogašavanju požara. U toku akcije gašenja nije povrijeđen nijedan vatrogasac, a u zahvaćenom dijelu fabrike sinoć nije ni bilo radnika "Save". 

"Još uvijek je na terenu dio ekipa, gase ono što je preostalo, kako ne bi došlo do ponovnog razbuktavanja požara, ali i raščišćavaju teren”, rekao je za portal Novi Glas dežurni dispečer u TVJ Bijeljina ovog jutra.

U gašenju vatre se učestvovali i po jedan kamion s tri vatrogasca iz Brčkog, Zvornika, Lopara i Ugljevika, uz kompletnu vatrogasnu jedinicu iz Bijeljine. Direktor prehrambene industrije "Sava Semberija" Stevo Filipović rekao je sinoć da je požar izbio u magacinskim objektima koji su bili u vlasništvu Bobar banke u stečaju.

"Objekat se nalazi u krugu Prehrambene industrije Sava Semberija, ali formalno-pravno nema nikakve veze sa Savom", naveo je Filipović za RTRS.

On je, kasno sinoć, u izjavi medijima rekao da će fabrika danas nastaviti s radom. Podsjetimo, požar je u krugu ove fabrike za preradu voća i povrća izbio sinoć oko 19 sati. 


Tagovi

Sava Semberija Požar Bijeljina Stevo Filipović Mile Spasojević


Autorica

Selma Mujić

Više [+]

Diplomirani žurnalista i digitalni marketing menadžer, s višegodišnjim iskustvom u tv i web novinarstvu.

Šta će prilagođavanje EU zakonodavstvu značiti za sektor mljekarstva BiH?

24

  • 26.03.2024. - 12.04.2024.

Glasova: 13

Katastrofu, propast ćemo! 54,2%

Glasova: 7

Prosperitet, bit će nam bolje 29,2%

Glasova: 2

Sve će biti isto 8,3%

Glasova: 2

Ne zanima me ni EU, ni mljekarstvo 8,3%

Pregled ankete

Pregled ankete

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Nišićka visoravan (BiH), zadnjih godina poznata i po uzgoju heljde, procjenjuje se da je ovdje heljdom zasijano više od 1.000 dunuma zemljišta. Heljda uspijeva na visokim nadmorskim visinama, te je Nišićka visoravan, po svojim uslovima, ide... Više [+]