Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Požar
  • 17.12.2019. 12:50
  • Vukovarsko-srijemska, Ilok

Požar progutao zgradu i strojeve Iločkih podruma

Materijalna šteta je velika. Slijedi očevid, objavila je Policijska uprava vukovarsko-srijemska.

Foto: JVP Ilok
  • 957
  • 93
  • 0

Cijelu noć borili su se vatrogasci s požarom koji je jučer oko 22 sata buknuo u zgradi Iločkih podruma. Ugašen je tek jutros oko 7 sati. 

"Tijekom protekle noći izbio je požar na salašu u poljskom predjelu Vukovo kod Iloka. Požar je zahvatio mehanizaciju i jedan objekt. Nema ozlijeđenih osoba. Požar su u ranim jutarnjim satima ugasili vatrogasci JVP Ilok i JVP Vukovar. Materijalna šteta je velika. Slijedi očevid", objavila je Policijska uprava vukovarsko-srijemska.

Požar je, kako je doznao dnevnik.hr, gasilo 12 vatrogasaca iz JVP-a Ilok i tri vatrogasca iz JVP-a Vukovar. Iz Iločkih podruma su im otkrili da je vatra zahvatila dio poljoprivredne mehanizacije za održavanje vinograda. 

"Događaj je ovo koji nas je pogodio u ovom predblagdanskom raspoloženju, no iako će materijalna šteta biti značajna, to neće utjecati na aktivnosti početkom vegetacijskog ciklusa u našim vinogradima. Naći ćemo sva potrebna rješenja za nesmetan nastavak rada", rekao je za Dnevnik.hr predsjednik uprave Antonijo Kraljević.

Kako im je otkrio Ivica Bošnjak, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Ilok, u požaru je izgorjela zgrada i sedam ili osam strojeva. "To su bili skupi bageri, traktori", rekao im je Bošnjak.

Vatra progutala eko imanje Orlov put

Podsjećamo, prije dva mjeseca šokirao nas je požar nedaleko Osijeka koji je u potpunosti uništio Ekološko gospodarstvo Orlov put u Bilju. 


Tagovi

Iločki podrumi Požar Vatrogasci Vatra


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]