Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izbor za Traktor godine
  • 31.10.2017. 15:00

Predstavljamo finaliste izbora Traktora godine za 2018.

Na ovogodišnjem sajmu Agritechnica u Hannoveru održat će se izbor za Traktor godine 2018. Agroklub vam ekskluzivno predstavlja sve finaliste izbora!

Foto: tractoroftheyear.org
  • 9.180
  • 395
  • 0

Na ovogodišnjem sajmu Agritechnica u Hannoveru održat će se izbor za Traktor godine 2018. Proglašenje će biti 12. studenog 2017. godine u 12 sati. Nagrada "Traktor godine", odnosno "Tractor of the year" međunarodna je nagrada agrarnih novinara, specijaliziranih u domeni poljoprivredne mehanizacije koja se daje najboljem traktoru na europskom tržištu.

Pravila izbora su takva da traktor mora biti u proizvodnji do rujna tekuće godine te da nije osvojio nagradu u prethodnim izborima. Pogledajte koji su traktori došli do finala izbora i u kojim kategorijama će se predstaviti.

Agroklub vam ekskluzivno predstavlja sve finaliste ovogodišnjeg izbora za Traktor godine! Budite s nama i sutra kada vam predstavljamo prvog finalista!

Kategorije izbora za Traktor godine

Traktori se bore za nagradu u četiri kategorije:

  • Traktor godine: Bitni parametri glasovanja u ovoj kategoriji bit će: motor, prijenos, elektronika (sve vrste elektronike za upravljanje traktorima - standardna oprema), hidraulika, udobnost kabine, inovativne tehničke značajke (odnose se na inovativne ili ekskluzivne tehničke sadržaje), mogućnosti, dizajn.
  • Najsvestraniji traktor: Višenamjenski i uslužni traktori - iznad 70 KS, najviše 4 cilindara, maksimalne radne težine 8.900 kg. Parametri kod glasovanjasu: motor, mjenjač, ​​hidraulika, udobnost, inovativne tehničke značajke, mogućnosti, dizajn, svestranost.
  • Najbolji specijalizirani traktor: Traktori za voćnjake, vinograde, brdska i planinska područja. Parametri glasovanja: motor, prijenos, udobnost, agilnost, dizajn.
  • Dizajn: Parametar glasovanja je jedan - dizajn.

Prošle godine nagrada za Traktor godine pripala je Case IH Optimum 300 CVX!

Finalisti izbora za Traktor godine 2018.

U tablici pogledajte koji su traktori došli do finala izbora za Traktor godine 2018. po kategorijama. Klikom na link saznajte više informacija o pojedinom traktoru!

Traktor godine

Najsvestraniji traktor

Najbolji specijalizirani traktor

Dizajn

Traktori svih kategorija bore se za ovu nagradu!

Tko nosi titulu Traktora godine?

Pobjednik izbora Traktor godine 2018 je Valtra Versu T254 Smart Touch, koja je osvojila Toty žiri i svojim dizajnom!

Foto: tractoroftheyear.org


Tagovi

Traktor godine 2018 Tractor of the year Agritechnica Traktor Proizvođači Najbolji Najsvestraniji traktor Dizajn


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]