Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prometna nesreća
  • 21.11.2019. 14:25
  • Požeško-slavonska, Gradac

Prevozio vojnike, pretjecao traktor pa se busom zabio u neosvijetljeni berač

Nesvakidašnja se prometna nesreća dogodila u utorak oko 16.30 sati.

Foto: Depositphotos/macor (ilustracija)
  • 1.073
  • 75
  • 0

Prevozio vojnike, pretjecao traktor pa se autobusom zabio u neosvijetljeni berač, ukratko je opis nesvakidašnje prometne nesreće koja se dogodila u utorak, 19. studenoga oko 16.30 sati u mjestu Gradac u Ulici Stjepana Radića.

Kako navodi Policijska uprava požeško-slavonska, 62-godišnji vozač koji je upravljao autobusom marke "Setra“, požeških registarskih oznaka, pretjecao je traktor marke "IMT“ koji je bio neosiguran i neregistriran i kojemu je bio pridodan neosvijetljeni traktorski priključak tzv. berač kojim je upravljao 48-godišnjak. Tom prilikom došlo je do udaranja prednjeg desnog bočnog dijela autobusa u lijevi bočni dio berača.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje i utvrđivanje svih okolnosti navedene prometne nesreće.

Prema onome što je doznao Glas Slavonije, na autobusu su bila porazbijana sva stakla na onoj strani kojom je zapeo za berač, a vojnici su drugim autobusom prevezeni na svoje odredište. Srećom, u nesreći nitko nije ozlijeđen.

Ista policijska uprava obavijestila je i da je u ponedjeljak 18. studenoga 2019. oko 15 sati na cesti u mjestu Donji Emovci, 67-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,10 promila, prepriječio put traktoru kojim je upravljao 58-godišnjak te na njega vikao i galamio.

"Protiv 67-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja iz čl. 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (tko se na javnom mjestu tuče, svađa, viče ili na drugi način narušava javni red i mir) i upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, a protiv 58-godišnjaka zbog vožnje neregistriranim i neosiguranim traktorom", javlja policija. 


Tagovi

Nesreća Traktor Autobus Vojnici


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tisuće španjolskih poljoprivrednika prosvjedovalo u Madridu: Guše nas pravila ZPP-a

Tisuće španjolskih poljoprivrednika i jučer su, 17. ožujka, prosvjedovali u središtu Madrida.  Kako piše dw.com, u centar glavnog grada stigli su sa stotinama traktora, z...

Više [+]