Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prezentacija
  • 12.07.2013.

Prezentacija traktora Valtra i Väderstad strojeva

PMT poziva sve zainteresirane na prezentaciju rada traktora Valtra i Väderstad strojeva za obradu tla i sjetvu

  • 725
  • 66
  • 0

Poljoopskrba Međunarodna trgovina d.o.o. održat će 18. srpnja 2013. godine s početkom u 10:30 sati prezentaciju traktora Valtra i Väderstad strojeva za obradu tla i sjetvu na poljima u blizini PSC Otok u gospodarskoj zoni Skorotinci, Skorotinci 4, 32 252 Otok.

U radu će biti prezentirana cjelokupna linija traktora Valtra (serije A, N, T i S) te strojevi Väderstad za obradu tla i sjetvu (multitiller TopDown sa sijačicom).

BioDrill za zelenu gnojidbu, gruber Cultus, kratka tanjurača Carrier, žitna sijačica za reduciranu obradu Rapid te sijačice za kukuruz Tempo.

Prezentaciju će uveličati i tvrtka Findri d.o.o. s prezentacijom prskalica Hardi, rasipača mineralnog gnojiva Bogballe te uređaja AgLeader GPS.

Po završetku službenog dijela prezentacije u prostoru PSC Otok Poljoopskrbe Međunarodne trgovine d.o.o. bit će upriličeno ugodno druženje uz ručak.

Radujemo se Vašem dolasku - PMT Poljoopskrba međunarodna trgovina!


Tagovi

Prezentacija Traktori Obrada tla Sjetva Zelena gnojidba Findri d.o.o. Skorotinci PMT


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić