Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novocommerce International
  • 31.12.2017. 10:30

Pri kupnji John Deere-a odaberite ovlaštenog distributera

Znate li zašto je važno kupovati od ovlaštenih distributera? Novocommerce International ovlašteni je distributer za John Deere proizvode u RH, a osigurava kvalitetan i pouzdan servis, originalne dijelove, jamstvo pri kupnji te najnovije modele strojeva!

  • 2.628
  • 605
  • 0

Ovlašteni distributer za John Deere proizvode u Republici Hrvatskoj, Novocommerce International d.o.o. pruža vam sve što ovlašteni distributer mora i može ponuditi. To se prvenstveno odnosi na široku paletu najnovijih John Deere proizvoda, kvalitetan i pouzdan servis, brzu i sigurnu narudžbu i isporuku rezervinih dijelova te John Deere financiranje.

Novocommerce International d.o.o. kao ovlašteni distributer nudi veliki izbor vrhunskih John Deere traktora, kombajna, silažnih kombajna, prskalica, preša za rolo bale, prednjih traktorskih utovarivača, žitnih hedera za kombajne, no-till žitnih sijačica, AMS pakete (navigacija, AutoTrac navođenje), gurajuće i samohodne koslilice, komunalne traktore te Gator-višenamjenska vozila. Prilikom kupnje bilo kojeg John Deere stroja, kupac ima na raspolaganju najnovije modele koji se trenutno nalaze na tržištu, mogućnost odabira dodatne opreme po svom izboru (izbor mjenjača, pneumatika, opremljenosti kabine traktora,..).

Novocommerce je ovlašteni distributer za John Deere proizvode

Imaju najnovije modele poljoprivredne mehanizacije

Stručni i od strane John Deere-a obučeni prodavači i specijalisti za proizvode pokrivaju područje cijele Hrvatske te su na raspolaganju kupcima kako u prodavaonicma u Osijeku i Bjelovaru, tako i na terenu. Trenutno u ponudi Novocommere nudi preko 60 različitih modela traktora u rasponu od 50 do 620 konjskih snaga, 20-ak najnovijih modela kombajna za svaki tip gospodarstva te preko 100 drugih modela John Deere proizvoda uključujuči proizvode za košnju i održavanje travnjaka. Velika prednost kupovine strojeva kod ovlaštenog zastupnika je i jamstvo pri kupovini novog stroja. Jamstvo na proizvode je 12 mjeseci od datuma isporuke. Za motor, jamstvo je 2.000 radnih sati ili 24 mjeseca, ovisno o tome što se prije ostvari.

Velika prednost kupovine strojeva kod ovlaštenog zastupnika je i jamstvo pri kupovini novog stroja. Jamstvo na proizvode je 12 mjeseci od datuma isporuke.

Nakon isporuke stroja, kontakt između kupca i Novocommerce-a kao ovlaštenog distributera ne prestaje, čak suprotno, ovdje tek počinje pravi odnos između kupca i distributera u vidu obuke za rad sa kupljenim strojem od strane servisera. Nakon obuke i puštanja u rad stroja, kupac ima na raspolaganju u svakom trenutku servisnu službu u vidu podške o bilo kakvim nejasnoćama. Prilikom odabira branda traktora, kod kupaca možda i ključnu stvar igra kasnija podrška u vidu servisa i rezervnih dijelova.

18 obučenih servisera na raspolaganju kupcima

U ovom području Novocommerce ima sve što je potrebno da bi kupac bio zadovoljan. S 18 obučenih servisera opremljenih najsuvremenijim i specijaliziranim alatom, servisna služba Novocommerce Internationala spremna je za otklanjanje svih vrsta kvarova, a s 18 servisnih vozila u mogućnosti su doći u svaki dio Hrvatske.

18 obučenih servisera koji kupcima stoje na raspolaganju

Svakodnevno je na terenu 10-ak servisnih ekipa sa vozilima opremljenim za rad na terenu s pripadajućim alatima i opremom. U sezoni prskanja, sjetve i žetve na raspolaganju su serviseri koji su dežurni i dostupni u svako doba dana, kako radnim danima tako i vikendima, što zasigurno daje dodatnu sigurnost i povjerenje kupaca prilikom odabira branda koji će kupiti.

Podrška u vidu rezervnih dijelova također ima ključnu ulogu, skladište na stanju u svakom trenutku ima originalne rezervne dijelove koji se najčeće traže, a ukoliko u tom trenutku na stanju nema odrđenog dijela, nakon narudžbe isporuka sijedi u roku od 24 do 48 sati. Originalno ulje i originalni John Deere filteri uz ovlašteni John Deere servis jamče kvalitetu John Deere proizvoda.

Novocommerce International trgovina

Sa 55 zaposlenika, tvrtka Novocommerce International kupcu pruža vrhunsku podršku, od savjetovanja kod kupovine stroja do stručnog savjetovanja o korištenju stroja. Također, vrhunski obučeni serviseri pobrinuti će se da vaš stroj bude u najboljoj kondiciji onda kada je to najpotrebnije. A velika skladišta rezervnih dijelova u Osijeku i Bjelovaru osiguravaju da svoj dio dobijete u najkraćem mogućem roku.

Kvalitetno održavanje stroja za duži radni vijek

Preventivno pregledavajte vaše strojeve

Kvalitetno održavanje stroja uz punu podršku ovlaštenog distributera uvelike produžuje radni vijek stroja. Pripremiti traktor za zimu, oprati ga, osušiti, podmazati, provjeriti rashladnu tekućinu (antifriz) i akumulator, samo je pola posla koje treba obaviti za uspješan proljetni start. Preporuka servisne službe tvrtke Novocommerce International je preventivni pregled strojeva u kojem će se dijagnosticirati mogući problemi u radu te na vrijeme otkloniti kvarovi. Novocommerce u svojoj ponudi ima program pregleda traktora u 150 kontrolnih točaka, kombajna u 180 kontrolnih točaka, silokombajna u 170 kontolnih točaka te prskalice u 70 kontrolnih točaka, gdje se vrši dijagnostika i otklanjaju mogući kvarovi, a to je također još samo jedna u nizu od stvari koja trenutnim i budućim kupcima osigurava kvalitetan i dug rad njihovog stroja.

Kvalitetna i brza dijagnostika

Eggers Dynamometer PT 301 K

Krajem prošle godine tvrtka Novocommerce investirala je u Eggers Dynamometer PT 301 K, vrlo važan alat u dijagnostici. Ovim alatom u mogućnosti je izvršiti pregled traktora pod punim opterećenjem, što je bitno. Dinamometar je jednostavan za korištenje i brzo se spaja na traktor koji ispitujemo putem kardanske osovine. Za vrijeme ispitivanja kontinuirano se mijenja broj okretaja od maksimalnog pa prema najnižem broju okretaja.

S obzirom na to da je motor u radnom režimu pod raznim opterećenjima u mogućnosti su dijagnosticirati probleme niske snage motora, nedovoljnog okretnog momenta, proklizavanja kvačila, istjecanja rashladne tekućine ili ulja. Opterećenje koje dinamometar stvara na izlaznu osovinu kardana traktora vidljivo je na upravljačkoj ploči gdje se vide podaci o snazi motora na izlaznoj osovini kardana traktora u kW i KS, podaci o okretnom momentu te okretaje izlazne osovine kardana traktora. Podaci se mogu isprintati ili pohraniti u elektronskom obliku. Dinamometrom se može vršiti dijagnostika svih modela i brandova traktora, od malih kompaktnih do traktora snage 400 kW (540 KS). Jedini uvjet je kardanski izvod na koji se dinamometar spaja.

Nude i financiranje putem financijskog leasinga

Kako bi se zaokružila ukupna ponuda i podrška od strane Novocommerce International d.o.o. kao generalnog zastupnika, u svojoj ponudi nudi i John Deere Financiranje putem financijskog leasinga preko UniCredit Leasinga Croatia. Financiranje je moguće u kunama, uz 20% učešća, na razdoblje od tri do sedam godina uz fiksne godišnje kamatne stope te financiranje u eurima, također uz 20% učešća i sa fiksnim godišnjim kamatnim stopama, ali na razdoblje od dvije do sedam godina.

Za više informacija obratite se tvrtki Novocommerce International na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Novocommerce International Ovlašteni distributer John Deere Servis Traktor Kombajn Rezervni dijelovi


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Osijeku otvorena banka hrane

Danas je u Osijeku otvorena banka hrane. Osnovao ju je Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Osijek, a čemu je prethodio projekt infrastrukturnog opremanja,...

Više [+]