Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Najbolji mladi poljoprivrednik
  • 29.06.2015. 07:20

Prijave mladih poljoprivrednika još traju

Ako se bavite poljoprivredom i imate manje od 40 godina i još uvijek se niste prijavili na natječaj za izbor Najboljeg mladog poljoprivrednika u Hrvatskoj - požurite, jer prijave se primaju do 12. srpnja 2015.

  • 753
  • 121
  • 0

Da bi sudjelovali u natječaju, ne morate imati velike traktore, skupe strojeve niti stotine hektara zemljišta, već je jednostavno dovoljno da se bavite nekom poljoprivrednom djelatnošću i da ste mlađi od 40 godina. Proizvodite li meso, mlijeko, voće, povrće, med, vino ili nešto sedmo, sasvim je svejedno. A i nagrade nisu za odbaciti.

"Pobjednik će direktno ući u izbor za najboljeg europskog poljoprivrednika ili poljoprivrednice, gdje ih kao jedna od nagrada čeka poljoprivredna oprema, u vrijednosti do 10.000 eura. Petorici najboljih mladih poljoprivrednika, uključujući i pobjednika ili pobjednicu, omogućit ću putovanje i trodnevni boravak u Bruxellesu, te sudjelovanje na završnoj svečanosti proglašenja najboljeg europskog mladog poljoprivrednika.

Mlade farmere čekaju velike prilike i nagrade

Također, sudjelovat će i na 3. Europskom kongresu mladih poljoprivrednika. Uz to, za pobjednika ili pobjednicu, bit će osigurane razne poticajne nagrade kao i plasman proizvoda na jednom od prodajnih mjesta partnerske organizacije u razdoblju od godine dana", podsjeća naša eurozastupnica Marijana Petir, ujedno i ambasadorica Europske pučke stranke (EPP) za projekt izbora najboljeg mladog poljoprivrednika ili poljoprivrednice u Hrvatskoj te organizatorica natječaja.

Tu su i vrijedne nagrade AgroKluba kao medijskog pokrovitelja. Pobjednik natječaja, odnosno naš najbolji poljoprivrednik ili poljoprivrednica osvojit će jednu od dvije nagrade, po vlastitom izboru:

  • licencu za korištenje eGAP aplikacije za evidentiranje poljoprivredne proizvodnje u trajanju od godine dana
  • godinu dana korištenja usluge aWeb (web stranice za poljoprivredne proizvođače)

Osim materijalnih nagrada, vjerujemo da će potencijalnom pobjedniku ili pobjednici ovoga natječaja, biti čast što će svoju zemlju predstavljati na natječaju za najboljeg mladog poljoprivrednika u Europskoj uniji i primiti nagradu koja će biti dodjeljena u Europskom parlamentu. Kao i dokazati, da se unatoč lošim ekonomskih okolnostima, pošten i vrijedan rad, na kraju ipak isplati.

Detalje natječaja, priču o našoj prošlogodišnjoj pobjednici i ono najvažnije, prijavu za ovogodišnji natječaj, možete ponaći ovdje.


Tagovi

Natječaj Mladi poljoprivrednik Nagrade Poljoprivredna oprema Putovanje u Bruxelles 3. Europski kongres mladih poljoprivrednika Plasman proizvoda Marijana Petir Ambasadorica EPP Europski parlament Agroklub Medijski pokrovitelj


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]