Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Inter Agrar Mehanizacija
  • 15.01.2023. 13:30
  • Osječko-baranjska, Đakovo

Prodajno-servisni centar za Fendt, Valtru i Ponsse u Đakovu

Vjerujemo da je ovo samo prvi korak na našem uspješnom putu na hrvatskom tržištu, gdje želimo biti blizu svakog našeg kupca, kako rezervnim dijelovima, tako i servisom i stručnim savjetima, kaže Aleš Jenčič.

Foto: Inter Agrar Mehanizacija
  • 4.179
  • 347
  • 0

Ekskluzivni i generalni zastupnik za prodaju i servis traktora Fendt i Valtra te strojeva za strojnu sječu drva Ponsse, otvara svoj prvi prodajno-servisni centar u Hrvatskoj.

Naime, slovenski Interexport d.o.o., koji je do sada kod nas poslovao preko partnera, lani je osnovao tvrtku kći Inter Agrar Mehanizacija d.o.o. te u Đakovu otvara poslovni kompleks koji pod jednim krovom objedinjuje upravu tvrtke, prodajni centar, centralno skladište rezervnih dijelova i servisnu radionicu.

"Ovo je naš prvi centar u Hrvatskoj i logično je bilo da ga otvorimo u središtu poljoprivrede. Naše dosadašnje iskustvo pokazuje da je vrlo važno biti blizu kupaca te smatramo da je lokacija idealna", napominje vlasnik Interexporta Aleš Jenčič.

Kaže i da smatraju da kupcima vrhunskih strojeva treba ponuditi i vrhunsku uslugu. Iz tog im je razloga važno da  dobiju odgovarajuće usluge prodaje i postprodaje na razini koju brendovi koje zastupaju zaslužuju. Također, objedinjavanjem poslovanja u okviru novoosnovane tvrtke kćeri, osigurali su i nastup na tržištima na kojima su prisutni, odnosno izravnu prodaju, bez posrednika.

Službeno otvorenje poslovnice u Đakovu 

Službeno otvaranje poslovnice u Đakovu je 3. veljače u 12 sati. 

"Vjerujemo da je ovo samo prvi korak na našem uspješnom putu na hrvatskom tržištu, gdje želimo biti blizu svakog našeg kupca, kako rezervnim dijelovima, tako i servisom i stručnim savjetima za razvoj napredne poljoprivrede", ističe naš sugovornik navodeći da trenutno imaju 10 zaposlenika, a još uvijek su otvoreni natječaji za dodatne djelatnike na raznim pozicijama.

Generalni su zastupnik za prodaju i servis traktora Fendt 

"Tražimo osobe koje imaju želju za obrazovanjem, osobnim rastom i ostvarenjem životnih ciljeva. Nastojat ćemo i ovdje stvoriti profesionalan i učinkovit tim s odličnim međuljudskim odnosima", naglašava Jenčič otkrivajući i da je Interexport zastupnik za mnoge premium brendove u regiji, za neke samo u pojedinim zemljama, ali svakako se trude da na tržišta dovedu izvrsne brendove koji omogućavaju učinkovit rad.

"Trenutno u Hrvatskoj zastupamo marke Fendt, Valtra i Ponsse, no svakako ćemo nastaviti razvijati ovo tržište", kaže napominjući da su svakako najzanimljiviji Fendt traktori koji su tehnološki na najvišoj razini, ali jednako su uspješni i u prodaji strojeva Valtra i Ponsse.

Kao i Valtru 

Ne treba, dodaje, zanemariti ni rezervne dijelove i servis, dvije važne komponente koje su ključne za uspješan rad. U novoj jedinici u Đakovu postavit će veliko skladište rezervnih dijelova koji će opskrbljivati ne samo hrvatsko, već i šire, regionalno tržište.

Gradit će i moderne radionice 

Prioritet im je, ponavlja, biti blizu kupca, što ne znači da će biti samo na terenu, već imaju i gradit će moderne radionice koje će hrvatskim kupcima pružati kvalitetnu uslugu. 

"Vjerujemo da ćemo uspješnim startom u Đakovu sebi i poljoprivrednicima u Hrvatskoj omogućiti pronalaženje novih lokacija i u drugim županijama", napominje vlasnik. 

Inače, tvrtka Interexport već dugi niz godina uspješno posluje u Sloveniji kao i njihova podružnica Inter Agrar iz Novog Sada. Očekuju da će Inter Agrar Mehanizacija u Hrvatskoj slijediti dobre prakse iz susjednih zemalja i krenuti istim putem uspjeha.

Te strojeva za strojnu sječu drva Ponsse

"Tome će svakako pridonijeti naše iskustvo i know-how koji smo stjecali godinama te učinkoviti i provjereni procesi rada", zaključuje Aleš Jenčič.  

 


Fotoprilog


Tagovi

Inter Agrar Mehanizacija Aleš Jenčič Interexport Otvaranje poslovnice Prva u Hrvatskoj Poslovnica u Đakovu Fendt Valtra Ponsse


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!