Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ministarstvo poljoprivrede
  • 18.03.2020. 10:55

Produljen je rok za podnošenje Jedinstvenog zahtjeva za izravne potpore i IAKS mjere!

Europska komisija dozvolila je državama članicama produljenje roka, javljaju iz Ministarstva poljoprivrede.

Foto: JumpStory
  • 4.881
  • 348
  • 0

Produljen je rok za podnošenje Jedinstvenog zahtjeva, priopćeno je iz Ministarstva poljoprivrede. 

Kako navode, u ime Republike Hrvatske Europskoj komisiji podnijeli su zahtjev za produljenje roka za podnošenje Jedinstvenog zahtjeva za izravne potpore i IAKS mjere ruralnog razvoja za 2020. godinu. 

"Europska komisija dozvolila je državama članicama da se rok za podnošenje Jedinstvenog zahtjeva za izravne potpore i IAKS mjere ruralnog razvoja za 2020. godinu može produljiti do 15. lipnja 2020.

Na temelju obavijesti Europske komisije, rok za podnošenje Jedinstvenog zahtjeva će se produljiti do 15. lipnja 2020. godine", javljaju. 

Podsjećamo, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je da u svrhu što uspješnije prevencije širenja corona virusa (COVID-19) mole sve korisnike za razumijevanje zbog mjera koje su primorani poduzeti s obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju, a sve kako bi zaštitili sve korisnike i njihove obitelji, ali i radnike i njihove obitelji. 

APPRRR: Jedinstvene zahtjeve za potporu šaljite poštom ili e-mailom

Tako se privremeno ograničavaju dolasci korisnika u službene prostorije, a dolasci u Agenciju do daljnjeg su mogući isključivo uz prethodni dogovor telefonskim putem.

Svi zahtjevi korisnika zaprimaju se redovnom i elektroničkom poštom, a sve informacije pružat će se putem brojeva telefona objavljenih na web stranici Agencije.


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

Jedinstveni zahtjev za potporu APPRRR Koronavirus Produljenje roka


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bila je zvijezda kampanje, a sad Milova postaje predmet inspekcije?

Krava Milova nije krava već bik, a zbog izostanka ušnih markica pa i izgleda farme na kojoj su ju zatekli, zvijezda političkog sraza ministra Olega Butkovića s predsjedni...

Više [+]