Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Elementarna nepogoda
  • 21.06.2018. 11:30

Proglašena elementarna nepogoda za Općinu Dežanovac

Uslijed vremenskih nepogoda i jake tuče koja je 17. lipnja pogodila područje općine Dežanovac nastale su velike materijalne štete na poljoprivrednim usjevima.

Foto: Bigstockphoto/Hydromet
  • 647
  • 43
  • 0

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs, danas je, 21. lipnja 2018. godine, na zahtjev Općine Dežanovac proglasio elementarnu nepogodu uzrokovanu tučom za područje te općine. Naime, uslijed vremenskih nepogoda i jake tuče koja je 17. lipnja pogodila područje općine Dežanovac nastale su velike materijalne štete na poljoprivrednim usjevima, stoji u priopćenju BBŽ.  

Nakon proglašenja elementarne nepogode sada je na Općinskom povjerenstvu da u najkraćem mogućem roku izradi prvo priopćenje za procjenu šteta od elementarnih nepogoda koje dostavljaju Županijskom povjerenstvu i nakon toga izviješće ide prema Državnom povjerenstvu. 

Inače, ovo je druga elementarna nepogoda koju je bjelovarsko-bilogorski župan proglasio ove godine. Prva je bila vezana uz tuču kada su stradala područja općina Velika Pisanica i Veliko Trojstvo.


Tagovi

Elementarna nepogoda Općina Dežanovac Damir Bajs


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]