Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 24.12.2014. 08:40

Ribarima isplaćeno 33 mil. kuna

Isplaćena je državna potpora za III. kvartal 2014. godine po modelu poticanja proizvodnje u ribarstvu u iznosu od 33.054.435,85 kn.

Foto: freedigitalphotos.net
  • 204
  • 9
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je državnu potporu za III. kvartal 2014. godine, po modelu poticanja proizvodnje u ribarstvu u iznosu od 33.054.435,85 kn.

Ova potpora odnosi se na slatkovodnu ribu, autohtone vrste bijele morske ribe i mlađ, za malu plavu ribu, školjke te prerađene proizvode ribarstva. Navedena je potpora jedna od tri mjere potpore ribarstvu koje će Hrvatska isplaćivati tri godine od ulaska u EU.

Naime, sukladno Ugovoru o pristupanju Republike Hrvatske Europskoj uniji, Hrvatskoj je omogućeno zadržavanje postojećih potpora (koje je dodjeljivala državna i lokalna razina) tijekom tri godine nakon pristupanja EU. Hrvatskoj su nakon pristupanja Europskoj uniji dostupni modeli potpora u ribarstvu kao i svakoj drugoj državi članici, a u okviru Zajedničke ribarstvene politike.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

APPRRR IPARD Državna potpora Mjere potpore ribarstvu Zajednička ribarstvena politika Slatkovodna riba Mlađ Bijela morska ribe Školjke Prerađeni proizvodi ribarstva

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]