Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Šuma srce
  • 19.02.2023. 18:00

Srce u šumi: Posadio 6.000 hrastova u spomen na suprugu

Winston Howes je u mjestu Wickwar posadio šumu ostavivši prostor, svojevrsni proplanak u obliku srca. Dugo je to bila obiteljska tajna

Foto: YouTube/screenshot
  • 388
  • 104
  • 0

Prava ljubav nikada ne umire, kaže stara narodna. A potvrda tome je gesta engleskog poljoprivrednika Winstona Howesa koji je posadio 6.000 stabala u sjećanje na svoju pokojnu suprugu koja je iznenada preminula 1995. godine. 

Winston je u mjestu Wickwar posadio šumu ostavivši prostor, svojevrsni proplanak u obliku srca. Uz rub je postavio klupicu na kojoj povremeno sjedi i, kako je tada izjavio, razmišlja o nekim stvarima. 

Bila je to obiteljska tajna koja je otkrivena 2012. Tada je lokalni poduzetnik letio avionom, a iz ptičje perspektive nije bilo teško uočiti srce. 

Kako tehnologija napreduje i sve je više onih koji uz pomoć dronova fotografiraju iz zraka, ova je tema ponovo aktualizirana. 


Tagovi

Šuma Srce Sadnja hrastova Spomen na suprugu Posadio šumu


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]