Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Petrokemija d.d.
  • 09.07.2018. 14:35

Stvoreni uvjeti za završni proces realizacije programa restrukturiranja Društva i pravni okvir za dokapitalizaciju Petrokemije

Petrokemija d.d. održala je danas sjednicu Glavne skupštine Društva.

Foto: Petrokemija
  • 266
  • 23
  • 0

Petrokemija d.d. održala je danas sjednicu Glavne skupštine Društva na kojoj je bilo prisutno 3.848.030 glasova što iznosi 89,71 posto od ukupno 4.290.393 glasa.

Na Glavnoj skupštini Društva, sukladno unaprijed najavljenom Dnevnom redu, donesena je Odluka o pokriću gubitka Društva ostvarenog u 2017. godini, Odluka o povećanju temeljnog kapitala Društva ulozima u novcu i izdavanju novih dionica uz isključenje prava prvenstva dioničara i izmjenama Statuta Društva, kao i Odluka o davanju odobrenja za stjecanje dionica bez obveze objavljivanja ponude za preuzimanje. 

Time su stvoreni uvjeti za završni proces realizacije programa restrukturiranja Društva i pravni okvir za dokapitalizaciju Petrokemije d.d.

Podsjetimo, Uprava Petrokemije d.d. Kutina donijela je 29. svibnja 2018. godine Odluku o sazivanju Glavne skupštine Društva, sukladno Zakonu o trgovačkim društvima i Statutu Petrokemije d.d., a sve navedene odluke u skladu su s Odlukom Vlade Republike Hrvatske o davanju ovlasti za sklapanje ugovora o ustupu i kupoprodaji tražbina prema trgovačkom društvu Petrokemija d.d. tvornica gnojiva, donesene 24. svibnja 2018. godine na 97. sjednici Vlade Republike Hrvatske.
 


Tagovi

Petrokemija Dokapitalizacija Glavna skupština


Partner

Petrokemija d.d. tvornica gnojiva

Aleja Vukovar 4, 44320 Kutina, Hrvatska
e-mail: prodaja@petrokemija.hr web: http://www.petrokemija.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]