Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 24.05.2018. 10:30

Tafe u poseti Austro Dieselu u Novom Sadu

85. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu bio je prilika za susret predstavnika Austro Diesela sa kolegama iz kompanije Tafe.

Foto: Austro Diesel
  • 1.143
  • 55
  • 0

Predstavnici kompanije Austro Diesel su na svom štandu, tokom 85. Međunarodnog poljoprivrednog sajma, ugostili dugogodišnje partnere iz Indije - predstavnike kompanije Tafe. Oni su takođe bili izlagači na ovoj manifestaciji, a poseban cilj je bio predstavljanje novih devet prototipova IMT traktora.

Ovo je bila prilika da se fotografišu, jedan kraj drugog, novi traktori IMT, sada u vlasništvu Tafe-a, i Massey Ferguson, čiji je zastupnik Austro Diesel.

Traktori
MF i IMT jedan uz drugog

U delegaciji iz Indije bili su Kamal Ahuđa, zamenik direktora indijske kompanije Tafe za evropsko tržište, njegov otac Ved Prakaš Ahuđa, koji sa 85 godina i dalje vodi Tafe sa mesta direktora, kao i glavna izvršna direktorka indijske kompanije Tafe Malikom Srinivasan.


Tagovi

Austro Diesel Tafe  Massey Ferguson 85. Međunarodni poljoprivredni sajam Kamal Ahuđa Ved Prakaš Ahuđa Malikom Srinivasan


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.


Partner