Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 10 godina Agrokluba
  • 18.09.2018. 15:00

Tolušić: Nastavite biti dobar duh naše poljoprivrede

Agroklub je u 10 godina djelovanja utjecao na donošenje različitih poljoprivrednih politika. Pratili smo sve izazove s kojima se domaći agrar susreo u zadnjem desetljeću – na putu i u prvim godinama članstva u Uniji. Evo kako nas danas vide vodeći ljudi izvršne politike sela

  • 784
  • 100
  • 1

Povodom obilježavanja 10-te godišnjice rada Agrokluba u našu redkaciju stižu i prigodne čestitke. Danas je točno 10 godina od kada smo po prvi puta stupili na pozornicu medijske scene domaćeg agrara putem Internet platforme (op. a. 18. rujna 2008). 

Poljoprivredne politike značajan su dio interesa agrarne javnosti. Kao portal bili smo i kritični i afirmativni kada je to trebalo, a isto možemo obećati i u budućnosti. Bez obzira na boje i tabore, želimo najbolju hranu za nas i naše goste, želimo očuvan okoliš i bogato selo. Biti ćemo slobodni utjecati na sve što čini bolje sutra.

Agroklub je više od portala

Agroklub je upravo primio i čestitku iz Ministarstva poljoprivrede. Prvi čovjek sektora, Tomislav Tolušić, ministar poljoprivrede i potpredsjednik vlade RH čestitao je obljetnicu Agroklubu sljedećim riječima:

"Agroklub je puno više od portala s poljoprivrednim vijestima. Kroz godine je stasao u koristan informativni servis našim poljoprivrednicima, mjesto razmjene iskustava i dogovaranja novih poslova. Čestitam im 10-ti rođendan i neka još dugo godina budu dobri duh hrvatske poljoprivrede."

Prva instanca komunikacije medija i Ministarstva poljoprivrede je ured glasnogovornika, kojim unazad nekoliko godina uspješno rukovodi glasnogovornica - Leticija Hrenković. Njihova priopćenja obrađujemo i publiciramo gotovo svakodnevno, a rado na njih adresiramo pitanja koja muče prilikom obrade tema ili poljoprivrednike.

10 godina Agrokluba u brojkama. I ljudima.

Prema sadržaju čestitke koju smo primili zaključujemo kako nas oni ipak žele više vidjeti u proizvodnji mesa, a manje medijskih sadržaja:

"Draga ekipo Agrokluba, sretan Vam deseti rođendan! Želim Vam puno lijepih i uspješnih priča iz hrvatske poljoprivrede, a do punoljetnosti možda i farmu autohtonih domaćih životinja. Nebo Vam je granica!"

Na preostaje nam ništa drugo nego zahvaliti na lijepim željama i dodati onu narodnu mudrost koja kaže: Nikad ne reci nikad!


Tagovi

10 godina Agroklub Tomislav Tolušić Leticija Hrenković


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]