Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nesreća
  • 17.12.2021. 15:40
  • Bjelovarsko-bilogorska, Velika Barna

Tragedija: Predala mlijeko na otkup pa stradala pod kotačima cisterne

Stradala žena je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u Dom zdravlja gdje je od zadobivenih ozljeda preminula.

Foto: Depositphotos/ morrbyte (ilustracija)
  • 2.386
  • 254
  • 0

Predaja mlijeka na otkup završila je tragičnom nesrećom u kojoj je smrtno stradala 68-godšnja žena. 

Kako je objavila Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska, do smrtnog stradavanja je došlo jučer 16. prosinca oko 13.40 sati u Velikoj Barni, u Ulici Kralja Tomislava kod kućnog broja 110, na makadam cesti koja se spaja na županijsku cestu 3094.

Teretnim vozilom daruvarskih registracijskih oznaka vlasništvo jedne pravne osobe, a koje je namijenjeno za prijevoz i skupljanje mlijeka upravljao je 58-godišnjak. Vozač je na nerazvrstanoj - makadam cesti obavljao skupljanje vrijedne tekućine od građana.

"Nakon što je preuzeo mlijeko od 68-godišnjakinje, sjeo je u vozilo te je s vozilom krenuo unaprijed, a da se prethodno nije uvjerio da radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, uslijed čega je prednjim desnim dijelom teretnog vozila udario u navedenu 68-godišnju pješakinju, a koja je ispred sebe gurala ručna kolica za prijevoz mlijeka te nepropisno prelazila kolnik makadam ceste", opisuje policija.

Stradala žena je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u Dom zdravlja u Grubišnom Polju gdje je od zadobivenih ozljeda preminula.

Po nalogu dežurne zamjenice Općinskog državnog odvjetništva u Bjelovaru, tijelo pješakinje je prevezeno u Opću bolnicu Virovitica, gdje će danas 17. prosinca biti obavljena obdukcija.

58-godišnji vozač je alkotestiran, no nije imao alkohola u krvi. U svezi navedenog prometnog događaja podnosi se izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.


Tagovi

Tragedija Nesreća Policija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).