Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austrijski Standardi
  • 21.08.2019. 17:00

Traže se inovativna preduzeća: Prijavite se na konkurs za nagradu

Da li ste zahvaljujući nekom standardu uspešno plasirali proizvod na neko tržište ili ostvarili projekat? U tom slučaju prezentujte svoju stručnost i konkurišite svojim predlogom za ovo priznanje!

Foto: Pixabay/fancycrave1
  • 80
  • 3
  • 0

Austrijski Standardi (Austrian Standards), već po šesti put su u potrazi za inovativnim preduzećima odnosno osobama koja na primeran način koriste standarde i koja umeju efikasno da pretoče strategijska razmišljanja u razvoj standarda.

Posebno na polju izvoza standardi pospešuju ulazak na nova, međunarodna tržišta. Da li ste zahvaljujući nekom standardu uspešno plasirali proizvod na neko tržište ili ostvarili projekat? U tom slučaju prezentujte svoju stručnost i konkurišite svojim predlogom za ovo priznanje.

Nagrada "Living Standards Award 2020" se posebno dodeljuje i za uspehe pri upotrebi odnosno razvoju GS1 standarda. Žiri konkursa se sastoji od međunarodnih članova, a učešće je namenjeno predstavnicima svih zemalja, prenosi akta.ba.

Konkursnu dokumentaciju treba sastaviti na engleskom jeziku i predati najkasnije do 30. septembra 2019. godine.

Bliže informacije o nagradi Living Standards Award 2020, uključujući uslove učešća i onlajn formular, možete pronaći ovde.


Tagovi

Austrian Standards Inovativna preduzeća


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!