Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Euromarkt
  • 21.12.2022. 09:00
  • Grad Zagreb, Zagreb

Tvrtka Euromarkt obilježila jubilarnu, 30. godišnjicu rada

Pružiti vrhunsku uslugu u prodaji, najmu i servisu svih vrsta viličara, utovarivača i platformi, vizija je tvrtke koja u Hrvatskoj posluje već 30 godina i broji 50 zaposlenih.

Foto: Euromarkt
  • 724
  • 103
  • 0

Sad već davne 1992., tvrtka Euromarkt d.o.o. otvorila je svoja vrata, a ove godine proslavila 30. godišnjicu uspješnog poslovanja. Tajna je, kažu, u njihovoj viziji koju imaju od prvog dana pa sve do danas, a ona glasi: Pružiti vrhunsku uslugu u prodaji, najmu i servisu svih vrsta viličara, utovarivača i platformi.

"Najveći doprinos za današnji položaj i uspješnost tvrtke pripada mom timu, zaposlenicima, obitelji, jer su sa mnom u poslu i moja tri sina", izjavio je direktor i osnivač te tvrtke Josip Jagodin tijekom proslave jubilarne godišnjice pred 350 uzvanika u prostorima Stil Eventa.

Zadovoljan je, kaže, što su odabrali dobavljače kao što su Hyster i Manitou koji njihovim partnerima omogućuju neometane poslovne procese.

Naime, u posljednje su vrijeme proizvođači i distributeri mehanizacije suočeni s problemima kašnjenja isporuka te je bitno imati strojeve na lageru i odmah spremne za isporuku.

Na stanju uvijek ima strojeva za isporuku

"Mi nastojimo na stanju uvijek imati dva do tri nova stroja tako da nemamo problema sa zadovoljavanjem potreba našeg tržišta", napominju iz ove tvrtke dodavši da je posljednjih nekoliko godina njihov tržišni udio u prodaji novih teleskopskih utovarivača oko 40 posto, a vjeruju da će tako biti i u nadolazećoj, 2023. godini.

Najveći doprinos za uspješnost tvrtke pripada mom timu, zaposlenicima, obitelji, poručio je J. Jagodin

Otkrili su i da je najveći stroj koji su isporučili kupcu Slavonija OIE d.o.o Manitou MLT 960 nosivosti šest tona. "Koristi se za manipulaciju drvom sječkom u kogeneracijskom postrojenju", pojasnili su.

Euromarkt je uspio proširiti poslovanje na gotovo cijelu Hrvatsku, a danas broji 50 zaposlenika. Dobitnici su i nekoliko nagrada te priznanja. "Ono što je također dovelo do dugotrajnosti je svakako i naš odnos s kupcima koji nikada ne zapostavljamo i uvijek pokušavamo reagirati brzo na sve potrebe, zahtjeve i upite", kažu nam iz ove tvrtke.

Naravno, dodaju, to ne ide bez stručnog tima i zato se njihovi zaposlenici dodatno educiraju kako bi uvijek bili u korak s novostima. "Sve to dovelo je do mreže poznanstava i novih poslovnih prilika, na što smo zaista ponosni i zahvalni", poručuju.

Velika potražnja za elektro strojevima

Izazovi s kojima su se za vrijeme rada tvrtke susreli je, kažu,  komunikacija, usklađenost svih potrebnih stavki ili radnog vremena te isporuka strojeva. Naime, njihova dva najvažnije dobavljača su američki Hyster i francuski Manitou.

"Situacije poput rata u Ukrajini uspiju promijeniti tijek poslovanja, a pogotovo isporuka. Kada ovisite o prekomorskom prijevozu i daljnjim partnerima, uvijek postoje manje prepreke", naglasili su.

Prošle godine Euromarkt je otvorio i poslovnicu u Osijeku, a još planova imaju čim dođe do stabilizacije tržišta. Servis i prodaja su im rašireni po cijeloj Hrvatskoj - od Šibenika, Zagreba, Ivanić Grada, Kutine pa do Osijeka i Donjeg Miholjca.

Uzvanike je zabavljala Jelena Rozga

Na tržištu je, kažu nam, velika potražnja za elektro strojevima pa je i Manitou predstavio teleskopski utovarivač MT 625 e koji je 100 posto elektro stroj. "Ima visoke performanse kao što su kombinirane hidrauličke kretnje, nisku razinu buke i idealan je za rad na ograničenim gradilištima, urbanim područjima ili čak u zatvorenom prostoru", zaključili su.

 


Fotoprilog


Tagovi

Euromarkt Jubilarna godišnjica Josip Jagodin Hyster Manitou


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Euromarkt d.o.o.

I. Resnik 45, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: 098 202 199, e-mail: ilija@euromarkt.hr web: http://euromarkt.hr/