Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nesreća
  • 26.05.2023. 14:45
  • Istarska, Labin

U prevrtanju traktora s prikolicom kod Labina ozlijeđeno 14 maturanata

Išli su proslaviti kraj jednog školovanja, a završili u bolnici.

Foto: Fb/Hitna uživo 194
  • 562
  • 125
  • 0

Četrnaest, a možda i više maturanata Srednje škole Mate Blažine iz Labina ozlijeđeno je u prevrtanju traktora s prikolicom. 

Kako doznaje istarski.hr, do nesreće je došlo zbog izlijetanja traktora na prvom oštrom zavoju ceste Labin – Prtlog, a dogodila se danas oko 11 sati, dok su se maturanti nakrcani u dva kamiona i dva traktora vozili u Prtlog gdje su trebali nastaviti proslavu kraja jednog školovanja.

Od tih 14, troje je teže ozlijeđeno, a dvoje će trebati kirurško zbrinjavanje, rekla je Irena Hrstić, ravnateljica pulske Opće bolnice otkrivajući da se većinom radi o natuknućima, a jedno dijete treba na operaciju zbog prijeloma donjih ekstremiteta, ruke i gležnja. 

Riječ je o djeci u dobi od 17 do 19 godina, 11 djevojaka i tri dječaka.  

Na teren je brzo izišla Hitna pomoć. 

Labin danas, dojava o masovnoj nesreći u 10:38 minuta. Dogodilo se prevrtanje prikolice s maturantima. Neslužbeno, 15 ozljeđenih! Svi ozljeđeni su zbrinuti.. ??

Objavljuje HITNA UŽIVO 194Petak, 26. svibnja 2023.

Tagovi

Prevrtanje traktora Maturanti Nesreća Hitna pomoć


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]