Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tragedija
  • 19.02.2021. 10:00
  • Karlovačka, Gornji Velemerić

U prevrtanju traktora u vinogradu smrtno stradao 78-godišnjak

Tragedija se dogodila jučer.

Foto: GoogleStreetView
  • 674
  • 244
  • 0

Prevrtanje traktora uzelo je još jedan život. 

Kako je izvijestila Policijska uprava karlovačka, tragedija se dogodila jučer u poslijepodnevnim satima u mjestu Gornji Velemerić, Općina Barilović.

"Traktorom je upravljao 78-godišnjak i kretao se zemljanim putem kroz vinograd kojom prilikom je iz neutvrđenog razloga došlo do prevrtanja traktora i smrtnog stradavanja vozača", stoji u objavi.

Slijedi izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Podsjećamo, prema podacima Ministarstva unutarnjih poslova, samo u prva četiri mjeseca 2019. godine 92 traktora sudjelovala su u prometnim nesrećama, u kojima su smrtno stradale 4 osobe, a 27 ih je ozlijeđeno. Statistika MUP-a poražavajuće kaže i da je u 10 godina (od 2009. do 2019.) na području Republike Hrvatske u prometnim nesrećama u kojima su sudjelovali traktori nastradalo 1.780 osoba, od kojih je 77 smrtno stradalo.

Vozači traktora, budite oprezni. 


Tagovi

Traktor Policija Tragedija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]