Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prometna nesreća
  • 02.11.2021. 14:50
  • Vukovarsko-srijemska, Mirkovci, Privlaka

Udario u traktor, ostao na cesti pa drugo vozilo naletjelo na njegovo

Kaznene prijave zaradili su i vozač traktora i vozač osobnog automobila za prometnu nesreću koju je ukratko teško i prepričati.

Foto: PU vukovarsko-srijemska
  • 1.003
  • 94
  • 0

Vozilom je udario u traktor. Traktor je sletio s ceste, a on ostao na cesti da bi na njegovo vozilo naletjelo drugo iz suprotnog smjera. 

Pokušaj je to kratkog prenošenja onoga što se jučer, 1. studenog dogodilo na cesti između Mirkovaca i Privlake kod Vinkovaca. 

Kako navodi Policijska uprava vukovarsko-srijemska, sve se dogodilo oko 18:10 sati. Naime, 63-godišnjak je na stražnjim vilicama traktora vinkovačkih registracijskih oznaka prevozio nedopušten teret koji je prekrivao svjetlosnu signalizaciju. Uslijed neprilagođene brzine kretanja vidljivosti (noć) i gustoći prometa (traktor ispred njega), 59-godišnji vozač osobnog automobila vinkovačkih registracijskih oznaka udario je u teret na traktoru.

Traktor je pritom sletio s kolnika u cestovni kanal, dok se osobni automobil zaustavio popriječen preko obje prometne trake. "Potom na popriječeni automobil nalijeće automobil, također vinkovačkih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 62-godišnjak", opisuju dalje. 

U prometnoj nesreći, dodaju, 62-godišnjak je lakše ozlijeđen, a putnice u njegovom automobilu, 88- i 32-godišnjakinja, teže su ozlijeđene.

Protiv 63-godišnjeg vozača traktora i 59-godišnjeg vozača osobnog automobila policija će podnijeti kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje da su počinjenim prekršajima iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama počinili kazneno djelo Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, stoji u objavi.


Tagovi

Prometna nesreća Policija Udario u traktor


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]