Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nesreća
  • 06.11.2022. 10:30
  • Brodsko-posavska, Ravna

Udario u traktor: Vozač automobila (80) zadobio teške tjelesne ozljede

Na kolniku se 61-godišnjak nalazio parkiran s neregistriranim traktorom za koji je bio priključen traktorski priključak, opisuje policija

Foto: PU brodsko-posavska
  • 344
  • 17
  • 0

Traktor je bio parkiran na kolniku, a vozač automobila nije ga na vrijeme uočio te je vozilom udario u stražnji dio traktorskog priključka, ukratko je opis prometne nesreće s teško ozlijeđenom osobom koja se dogodila 31. listopada oko 17,10 sati na kolniku županijske ceste 4162 u blizini Ravna. 

Kako je objavila Policijska uprava brodsko-posavska, obavljenim očevidom utvrđeno je kako se 61-godišnjak na kolniku nalazio parkiran s neregistriranim traktorom za koji je bio priključen traktorski priključak.

Vozač osobnog automobila (80-godišnjak) kretao se kolnikom, te nije na vrijeme uočio traktor, zbog čega je udario u stražnji dio traktorskog priključka, te je potom u zanošenju sletio u odvodni kanal.

Kažu i da je u prometnoj nesreći teško uzlijeđen vozač osobnog automobila, kojem je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici u Požegi.

"Izvršenim alko testiranjem 61-godišnjaka, utvrđena je koncentracija alkohola od 0,36 promila u organizmu", navodi policija koja će o nesreći podnijeti posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.


Tagovi

Nesreća Policija Traktor


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).