Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Krađa
  • 23.11.2017. 12:35

Ukradene mandarine, pribor za ribolov, drva za ogrijev

Lopovi ne spavaju!

Foto: Pixabay/
  • 477
  • 29
  • 0

Na meti lopova nerijetko su poljoprivredno-prehrambena dobra pa ne čudi da policijski službenici zaprimaju priličan broj takvih prijava. Tako se provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković 50-godišnjak sumnjiči da je u dva navrata tijekom mjeseca studenoga ove godine s prodajnog pulta u Opuzenu otuđio oko 350 kg mandarina, oštetivši vlasnika za iznos od oko 1.700 kuna.

Mandarine je, navodi policija, otuđio u kasnim noćnim satima te ih potom dalje prodao. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađe, policija protiv osumnjičenog podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Kaznenim djelom krađe oštećen je i 57-godišnji hrvatski državljanin kojemu je nepoznati počinitelj na području Matulja otuđio torbu s opremom za ribolov, ronilačko odijelo te osobne dokumente. Materijalna šteta cijeni se na najmanje pet tisuća kuna.

U Policijskoj postaji Vojnić, pak, zaprimljena je prijava 63-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 1. do 12. studenog sa stovarišta na području Vojnića otuđio drva za ogrjev. Materijalna šteta veća je od 6.000 kuna.

Foto: Pixabay/3dman_eu


Tagovi

Policija Lopovi Mandarine Ribolov Drva


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).