Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Projekt
  • 28.03.2020. 10:30
  • Osječko-baranjska, Osijek

"Upoznajte preživjele" - inovativan format radionice

Cilj ovih radionica je istaknuti brojne izvanredne priče o uspješnim "ponovnim“ poduzetnicima i potaći na razmjenu iskustava o vještinama potrebnim za prevladavanje prijetećih situacija i/ili ponovno pokretanje poduzeća

Foto: Corepics@Depositphotos
  • 294
  • 42
  • 0

"Upoznajte preživjele" je posebno osmišljena mentorska radionica namijenjena poduzetnicima iz druge prilike. Riječ je o susretima poduzetnika provjerene metodologije kroz koje se potiče interaktivna razmjena znanja i iskustava. Ona je ujedno tema i dio projekta DanubeChance2.0, otkrio nam je Milan Peterka, voditelj Centra za poduzetništvo iz Osijeka, koji provode ovaj prekogranični Interreg projekt u više zemalja Podunavske regije.

"Pristup metodologiji i okviru organizacije takvih događaja predstavljen je ovdje na jasan i razumljiv način kako bi poslužili kao alat za buduće napore u ovom tematskom području. Njihova je primjena i potencijalno šira jer se mogu prilagoditi i drugim područjima", rekao je Peterka predstavljajući dokument projektnih rezultata i nastavio:

"B2B mentorske radionice činile su sastavni dio međuregionalne i međusektorske aktivnosti učenja budući da su se usredotočile na razmjenu iskustava između uspješnih poduzetnika iz druge prilike, neuspjelih i poduzetnika općenito koji žele učiti od drugih. Nadalje, znanje dobiveno i razmijenjeno na radionicama i u ostalim aktivnostima učenja u okviru projekta DanubeChance2.0 pomoći će osiguravanju regionalne prenosivosti rezultata projekta i uključit će se u strategiju EUSDR-a za poduzetništvo iz druge prilike."

Mogućnosti podrške poduzetnicima u poteškoćama u Dunavskoj regiji - druga prilika i revitalizacija

Cilj ovih radionica je istaknuti brojne izvanredne priče o uspješnim "ponovnim“ poduzetnicima i potaći na razmjenu iskustava o vještinama potrebnim za prevladavanje prijetećih situacija i/ili ponovno pokretanje poduzeća.

Istaknut je značaj dijaloga između uspješnih poduzetnika i onih u financijskim poteškoćama, bankrotiranih ili propalih, donositelja politika, financijskih institucija i investitora, kao i poslovnih akceleratora, a sve kako bi stvorila pozitivnu kulturu poduzetništva iz druge prilike i potaknulo neuspjele poduzetnike na ponovni ulazak na tržište kroz profesionalnu podršku i mentorstvo.

Rezultati projekta predstavljaju metodologiju korištenu i provjerenu u različitim zemljama i donose koristan pristup primijenjiv u drugim područjima i regijama. U tu svrhu, Centar za društvene inovacije - projektni partner u projektu DanubeChance2.0 - razvio je interaktivni dizajn radionice koji za cilj ima osigurati da se čuju priče o uspjehu, ali i da se poduzetnici druge prilike upoznaju s ključnim izazovima i naučenim lekcijama od strane uspješnih poduzetnika i organizacija za podršku.

Puna verzija dostupna je na:

Putem QR koda pogledaj dokument


Dokumenti


Tagovi

B2B Radionica Poduzetništvo EUSDR DanubeChance2.0


Autorica

Marija Ribić

Više [+]

Ekonomistica specijalizirana za promotivne aktivnosti. Dio je prodajnog/postprodajnog tima Agrokluba


Partner

Centar za poduzetništvo Osijek

J.J.Strossmayera 341, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 31 283 820, e-mail: info@czposijek.hr web: http://www.czposijek.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]