Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ograničeno izdanje
  • 25.01.2021. 18:00

Valtra: Za 70 godina 70 traktora iz posebne kolekcije - kako će izgledati?

Ove godine Valtra slavi 70. godišnjicu, a u sklopu njenog obeležavanja ovaj proizvođač će na tržište izbaciti posebno i ograničeno izdanje T-serije svojih traktora.

Foto: Valtra 
  • 129
  • 15
  • 0

Valtra proizvodi traktore od 1951. godine, a njihov prvi Valmet od 15 konjskih snaga bio je u prepoznatljivoj crvenoj boji. Sada, ovaj poznati finski proizvođač obeležava svoju 70. godišnjicu, a tim povodom će na tržište plasirati isto toliko traktora iz posebnog izdanja u novoj nijansi tamno crvene metalik boje.

Zašto crvene? Jer je to, kažu, originalna boja ovoga brenda, ali i boja snage, preciznosti i profita.

Reč je o modelima serije T, dakle T174e od 190 konjskih snaga, T194 od 210 KS, T214 od 230 KS, T234 od 250 te T254 sa 275 konjskih snaga. 

Nova nijasa crvene

Njihova ograničena linija će osim nove nijanse crvene, imati zatamnjena stakla i točkove sa crnim felnama. Što se tiče unutrašnjosti, ona će biti napravljena od posebnih materijala.

Tako će sedište, upravljač i suvozačevo sedište biti izrađeno od kvalitetne kože sa crvenim šavovima, a enterijer kreiran od mekanih crnih materijala. Unutrašnjost kabine osvetljavaće crveno svetlo. Tu je, naravno, i nagrađivani SmartTouch pametni upravljački sistem na menjaču. Osim toga, još jedna posebnost je i ta što traktor dolazi sa rođendanskom registracijom. 

S obzirom na ograničeni broj modela, iz ove kompanije pozvali su sve zainteresovane da reaguju brzo i na vreme se prijave za narudžbinu na njihovoj službenoj stranici. Takođe, tamo su napisali da će za svaki prodati traktor iz ovog izdanja donirati 500€ u dobrotvorne svrhe.


Tagovi

Valtra SmartTouch Ograničeno izdanje Posebna ponuda Godišnjica


Autorka

Martina Pavlović

Više [+]

Martina je magistar agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Narodnu nošnju krasi prelep ukrasni kaiš.