Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kverneland
  • 16.04.2015. 07:20

Više od 125 godina iskustva i inovacija!

Tvrtka Grapak postala je ovlašteni zastupnik za Kverneland, svjetski poznati brend koji broji više od 125 godina iskustva i inovacija!

  • 514
  • 23
  • 0

Tvrtka Grapak d.o.o. postala je ovlašteni zastupnik za Kverneland, tvrtku koja je poznata po svojoj nenadmašnoj kvaliteti obrade, izrade te efikasnosti u radu. U ponudi je široka paleta gama preciznih sijačica i sjetvenih aparata - od mehaničkih, pneumatskih ili no-till, koje su poznate po svojoj preciznosti i pouzdanosti u sjetvi. Neke od njih su Kverneland - Accord Optima, Miniair Nova te Accord TS ECO. U ponudi je i više vrsta plugova koji mogu biti nošeni i polušeni, okretači ili obični.

Od nošenih običnih plugova (nije prekretač) u ponudi su Kverneland AB i AD serije - za jednostavno i učinkovito oranje. Povećavaju kapacitet oranja za 30%, a štede 20% goriva, s mogućnošću blokiranja radnih tijela, uz dodavanje pomoćnih brazdi. Napravljene su od čvrstog čelika i robusnog su dizajna. Plugovi ovih serija su opremljeni Variomatom. AB serija ima mehaničko podešavanje širine zahvata za 2 do maksimalno 5 brazdi. AD serija pak ima hidraulično podešavanje širine zahvata, proširivo do 6 brazdi.

U nastavku teksta pogledajte paletu Kverland plugova koje Grapak ima u ponudi, a za više specifikacija kliknite na određeni proizvod!

Nošeni plugovi prekretači:

Polunošeni plugovi (bez okretanja):

Polunošeni plugovi okretači:

Kvernerland Ecomat:

Za dodatne informacije obratite se stručnjacima tvrtke Grapak na jedan od niže navedenih kontakata!


Tagovi

Grapak Kvernerland Plugovi Kvernerland plugovi Ušteda goriva Variomat Sjetveni aparati Sijačice Nošeni plugovi Polunošeni plugovi Plugovi okretači


Partner

Grapak d.o.o.

Mavra Schlengera 5, Gornji Kneginec, Hrvatska
tel: +385 (0)42 209 236, e-mail: prodaja@grapak.com web: http://grapak.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]