Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hidraulika Kutina
  • 05.02.2014. 07:13

Više od 40 godina iskustva

Više od 40 godina iskustva te izvoz preko 90% proizvodnje

  • 1.402
  • 143
  • 0

Među uspješnim poslovnim pričama koje nam dolaze iz Hrvatske svoje mjesto zauzima i članica Klastera poljomehanizacije tvrtka Hidraulika Kutina.

Tvrtka je osnovana 1972. godine kao Prvomajska TSD Kutina, a pod imenom Hidraulika Kutina d.d. posluje od 01. srpnja 1994. godine. Sjedište je u Kutini, a pod imenom Hidraulika Kutina imaju od 2000. godine tehnički ured u Rijeci. 2011. godine pod istim imenom otvorili su prodajni ured u Casablanci, Maroko (Hidraulika Kutina Maroc s.a.r.l. (a.u.)).

Više od 40 godina iskustva u proizvodnji strojnih dijelova hidrauličkih i pneumatskih komponenti

Proizvode kompletnu upravljačku hidrauliku za prvu ugradnju alžirskog proizvođača koji proizvodi traktore po licenci Deutz serije D i DX te isporučuju originalne rezervne dijelove za Same Deutz Fahr Group (Njemačka i Italija). Također proizvode hidraulične cilindre za SIP Šempeter.

Traktori izrađeni prema licenci Deutz Fahr u Alžiru

Osim navedenog u Hidraulici Kutina proizvode se i originalni rezervni dijelovi hidraulike za traktore Deutz i Torpedo te kombajne Fahr, te hidraulični cilindri, razvodnici i ventili za različite namjene.

Jamstvo visoke kvalitete

Primjena proizvoda može biti, osim u poljoprivredi i u građevinarstvu, brodogradnji, šumarstvu, komunalnim djelatnostima, a kao novi program razvili su hidraulične cilindre za radove ispod mora do dubine 2000 m.

U sklopu tvrtke osim proizvodnje imaju i servis, gdje servisiraju hidraulične cilindre, razvodnike, ventile...

Kvalitetu i postojanost njihovog proizvodnog asortimana potvrđuje činjenica da izvoze preko 90% proizvodnje i to na tržište Alžira, Maroka i Tunisa, te u Njemačku, Italiju, Belgiju, Francusku, Sloveniju, Srbiju, Grčku... Sva proizvodnja ovog poduzeća propisno se označava i ispituje prema traženim karakteristikama što jamči kvalitetu i sigurno mjesto na tržištu te stalne i zadovoljne kupce.


Tagovi

Kutina Rijeka Proizvodnja Kvaliteta Alžir Maroko Same Deutz Fahr