Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Euromarkt
  • 02.12.2018. 10:30

Zglobni teleskopski utovarivač Manitou MLA-T s lakoćom obavlja sve zadatke ratara i stočara

Euromarkt vam predstavlja Manitou teleskopski zglobni utovarivač MLA-T 533-145 V+ koji je posebno dizajniran kao odgovor na potrebe poljoprivrede vezane uz hranjenje stoke, premještanje silaže i rukovanje balama sijena.

Foto: Euromarkt
  • 691
  • 61
  • 0

Tvrtka Euromarkt d.o.o. jedini je ovlašteni zastupnik teleskopskih utovarivača Manitou za teritorij Republike Hrvatske. Danas vas upoznaje s premijerno prikazanim utovarivačem na izložbi Lamma 2017, a radi se o Manitou teleskopskom zglobnom utovarivaču MLA-T 533-145 V+ koji je posebno dizajniran kao odgovor na potrebe poljoprivrede vezane uz hranjenje stoke, premještanje silaže i rukovanje balama sijena.

Centralno pozicionirana i prostrana kabine vozača razlikuje se od tradicionalnih teleskopskih utovarivača. Ustvari, s ovom konfiguracijom značajno su poboljšane i vidljivost i udobnost, osobito kod poslova manipulacije teretima koji zahtijevaju bolju vidljivost zbog preciznosti manipulacije.

sfc
Unutrašnjost MLA-T 533-145 V+ utovarivača

Položaj zaštitne rešetke ugrađene u krov kabine pruža jasnu vidljivost tereta čak i pri maksimalnoj visini. Pristup kabini također je poboljšan s mogućnošću ulaženja bilo s lijeve ili desne strane. Inovativna JSM upravljačka ručica koja se nalazi i u Manitou teleskopskim utovarivačima, integrirana je u plutajući naslonu za ruku.

Impresivni raspon mogućnosti rukovanja teretom

Ključna prednost u odnosnu na tradicionalni teleskopski utovarivač su odlične mogućnosti manevriranja s oštrim radijusom okretanja; MLA je čak u stanju obavljati zaokretanje u obliku slova "U" kad se kreće u tijesnim prostorima. 

Ovaj stroj nudi impresivni raspon mogućnosti rukovanja teretom s maksimalnim kapacitetom od 3.300 kg i visinom podizanja od 5,2 m.

vd
Inovativna JSM upravljačka ručica

S Deutz motorom od 143 KS koji je uparen sa "Vario-Plus" hidrostatskim prijenosom (CVT), ovaj stroj s lakoćom odrađuje sve zadatke. Specijalno je dizajniran kako bi zadovoljio potrebe poljoprivrednih gospodarstava koja se bave uzgojem raznovrsnih ratarskih kultura i uzgojem stoke. 

Popis dodatne opreme je jako velik te gotovo identičan teleskopskim utovarivačima, a izdvajaju samo najzanimljivije:

  • automatski klima uređaj,
  • zračno sjedalo s grijanjem,
  • "Active CRC" suspenzija krana,
  • regenerativna i inteligentna hidraulika…

Kako izgleda zglobni teleskopski utovarivač Manitou MLA-T 533-145 V+ u radu, pogledajte u videoprilogu:

Kontaktirajte djelatnike tvrtke Euromarkt d.o.o. kako bi vas više informirali o ponudi terenskih zglobnih teleskopskih utovarivača, terenskih viličara i teleskopskih utovarivača Manitou za koje su jedini ovlašteni zastupnik za teritorij Republike Hrvatske na mob: 099/2285-311 ili e-mail: info@euromarkt.hr


Tagovi

Euromarkt Manitou MLA-T 533-145 V+ Teleskopski utovarivač Stočarstvo Ratarstvo Vidljivost Kabina


Partner

Euromarkt d.o.o.

I. Resnik 45, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: 098 202 199, e-mail: ilija@euromarkt.hr web: http://euromarkt.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

TOP 3 vrste mesa koje preporučuju stručnjaci

Svijest ljudi o važnosti pravilne i uravnotežene prehrane raste, pri čemu tu spada i meso. Prema Njemačkom društvu za prehranu (DGE), preporuke za unos mesa iznose 300-60...

Više [+]