Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

1. zdravstveno laboratorijski tehničar/ka u službi za mikrobiologiju

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: ZAGREB
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 19.6.2020.
Natječaj vrijedi do: 29.6.2020.

Posloprimac


Razina obrazovanja: Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo: 1 godinu
Ostale informacije: Na temelju Suglasnosti ministarstva zdravstva, Hrvatski zavod za javno zdravstvo, Zagreb, Rockefellerova 7 objavljuje slijedeći
JAVNI NATJEČAJ
za prijam u radni odnos na neodređeno i određeno vrijeme za slijedeća radna mjesta:
1. Zdravstveno laboratorijski tehničar u Službi za mikrobiologiju 1 (jedan) radnik na neodređeno vrijeme uz probni rad od 2 (dva) mjeseca.
Stručni uvjeti:
- SSS za zanimanje zdravstveno laboratorijski tehničar
- 1 godina radnog iskustva,
- poznavanje rada na osobnom računalu.
Kandidat uz prijavu mora priložiti:
- prijavu na natječaj
- životopis
- dokaz o državljanstvu
- presliku diplome ili svjedodžbe o završenom školovanju
- odobrenje za samostalan rad
- Elektronički zapis Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji iz kojih je razvidan poslodavac, trajanje staža osiguranja, ne stariji od dana objave natječaja
U prijavi za natječaj obavezno se navode podaci podnositelja prijave (osobno ime i prezime, adresa stanovanja, broj telefona, po mogućnosti adresa elektroničke pošte) i naziv radnog mjesta za koje se osoba prijavljuje. Prijava mora biti potpisana.
Kandidat koji ima pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnom zakonu, dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i priložiti dokaze o ostvarivanju prava te ima prednost u odnosu na ostale kandidate/ samo pod jednakim uvjetima.
Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno odredbi članka 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (N.N. 121/17), uz prijavu na javni natječaj, dužan je priložiti pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta i sve potrebne dokaze iz članka 103. stavak 1. istog Zakona. Dokazi potrebni za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju popisani su na sljedećem linku: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843.
Kandidat koji se poziva na pravo prednosti sukladno odredbi članka 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (N.N. 157/13, 152/14, 39/18), dužan je priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta kao i dokaz o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom.
Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno odredbi članka 48 f. Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (N.N. 33/92, 57/92, 77/92, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 103/03, 148/13), dužan je priložiti pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, rješenje odnosno potvrdu iz koje je vidljivo spomenuto pravo, te dokaz o tome na koji je način prestao prethodni radni odnos.
Na natječaj se mogu ravnopravno prijaviti osobe oba spola.
Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objave u „Narodnim novinama“.
Prijava se podnosi na adresu: Hrvatski zavod za javno zdravstvo, Zagreb, Rockefellerova 7, s naznakom „prijava na natječaj za zapošljavanje“ osobno ili preporučenom pošiljkom.
Nepravodobne i nepotpune ponude neće se razmatrati.
Hrvatski zavod za javno zdravstvo zadržava pravo provjere znanja, stručnih i radnih sposobnosti te vještina, testiranjem kandidata. Zavod također može provesti psihološko testiranje kandidata.
Kandidati se na eventualna testiranja pozivaju putem web stranice Zavoda www.hzjz.hr i putem elektronske pošte. Ako kandidat ne pristupi testiranju smatrat će se da je povukao prijavu na natječaj.
Prijavom na natječaj kandidati daju privolu za obradu svojih osobnih podataka u svrhu zapošljavanja, a u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka.
Hrvatski zavod za javno zdravstvo jamči svakom prijavljenom kandidatu da će dostavljenu dokumentaciju koristiti isključivo u svrhu provođenja postupka zapošljavanja. Sve pristigle prijave adekvatno će biti zaštićene od pristupa neovlaštenih osoba te pohranjene na sigurno mjesto i čuvane u skladu s uvjetima i rokovima previđenim Pravilnikom o zaštiti i obradi arhivskog i registraturnog gradiva.
Izrazi koji se koriste u ovom natječaju, a imaju rodno značenje koriste se neutralno i odnose se jednako na muški i ženski rod.
Zavod pridržava pravo poništenja ovoga natječaja, bez obrazloženja.

Poslodavac


Poslodavac: HRVATSKI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO
Kontakt:
  • pismena zamolba: Rockefellerova 7, 10000 Zagreb



Info

Kategorija: Radna mesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 18.06.2020.
Datum izmene oglasa: 27.01.2021.
Pregleda: 28
Šifra oglasa: 47281

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas