Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Čuvar/ica prirode iii. vrste

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na neodređeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 22.2.2019.
Natječaj vrijedi do: 2.3.2019.

Posloprimac


Razina obrazovanja: Srednja škola 4 godine
Informatička znanja: Potrebno poznavanje osnova informatike
  • osnove korištenja računala u Windows okruženju

Stručni ispiti: Potreban položen stručni ispit; STRUČNI ISPIT ZA ČUVARA PRIRODE; državni stručni ispit
Vozački ispit: Kategorija B
Radno iskustvo: 1 godinu
Ostale informacije: Temeljem članka 134. i 207. Zakona o zaštiti prirode (NN 80/13, 15/18), članka 18. stavka 2. Statuta „Natura Histrica“ – Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Istarske županije (KLASA:012-03/17-01/1, URBROJ:01/2017 od 13. prosinca 2017.g.) i Izmjena i dopuna Statuta Natura Histrica“ – Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Istarske županije (KLASA:012-03/18-01/5, URBROJ:01/2018 od 18. listopada 2018.g.), članka 6. stavka 2. Pravilnika o radu Javne ustanove "Natura Histrica" (KLASA:012-03/15-01/1, URBROJ:01/2015 od 16. studenog 2015.g.), Upravno vijeće Javne ustanove "Natura Histrica" donijelo je Odluku (KLASA: 024-03/19-01/4, URBROJ: 3/2019, od 14. veljače 2019.g.), kojom se raspisuje

J A V N I N A T J E Č A J
za radno mjesto čuvar/ica prirode III. vrste

1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme
Mjesto rada: Pula

Uvjeti:
  • hrvatsko državljanstvo
  • zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova čuvara prirode,
  • završena srednja stručna sprema
  • jedna (1) godina radnog iskustva u struci,
  • položen stručni ispit za čuvara prirode,
  • poznavanje jednog stranog jezika,
  • znanje rada na računalu (MS Office, Internet, e-mail),
  • položen vozački ispit „B" kategorije

Radni odnos se zasniva na neodređeno vrijeme uz obvezan probni rok od 6 (šest) mjeseci.

Uz prijavu na natječaj kandidati su dužni priložiti:
  • životopis,
  • dokaz o hrvatskom državljanstvu (preslika osobne iskaznice ili domovnice),
  • dokaz o odgovarajućoj stručnoj spremi (preslika diplome, svjedodžbe),
  • dokaz o radnom iskustvu u struci (elektronički zapis ili potvrda o podacima evidentiranim u bazi podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (u izvorniku),
  • potvrda poslodavca o vrsti i trajanju poslova koje je obavljao i razdoblje u kojem je kandidat obavljao navedene poslove (u izvorniku),
  • preslika vozačke dozvole „B“ kategorije (preslika),
  • dokaz o položenom stručnom ispitu za čuvara prirode,
  • dokaz da se protiv kandidata ne vodi istražni ili kazneni postupak (ne starije od 6 mjeseci) od dana objave natječaja u Narodnim novinama (u izvorniku).
    Preslike traženih priloga ne moraju biti ovjerene, a kandidat koji bude izabran, prije sklapanja ugovora dužan je na uvid dostaviti dokumente u izvorniku ili ovjerenom presliku.

Uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti kandidati nisu dužni priložiti uz prijavu za natječaj, već su je dužni dostaviti nakon obavijesti o izboru, a prije donošenja rješenja o prijamu u radni odnos. Kandidat je dužan u navedenom roku dostaviti uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti, inače se smatra da je povukao prijavu na natječaj.
Na natječaj se mogu javiti i osobe bez položenog stručnog ispita za čuvara prirode, uz obvezu polaganja stručnog ispita za čuvara prirode u roku od godine dana od dana imenovanja na radno mjesto Čuvar/ica prirode III vrste.
Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola, pod ravnopravnim uvjetima, a izrazi koji se u ovom natječaju koriste u muškom rodu, upotrijebljeni su neutralno i odnose se na muške i ženske osobe.
Prijava na natječaj mora biti vlastoručno potpisana. U prijavi je potrebno navesti broj telefona za kontakt i/ili e-mail adresu.
Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju, dužni su uz prijavu na natječaj pozvati se na to pravo i imaju prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.
Da bi ostvarili pravo prednosti pri zapošljavanju, kandidati koji ispunjavaju uvjete za ostvarenje tog prava, dužni su uz prijavu na natječaj priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta, kao i rješenje o priznatom statusu, odnosno potvrdu o priznatom statusu iz koje je vidljivo spomenuto pravo, dokaz iz kojeg je vidljivo na koji način je prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca te dokaz da je nezaposlen (uvjerenje ili evidencijski list Hrvatskog zavoda za zapošljavanje).

Rok za podnošenje prijava je 8 dana od objave javnog natječaja u Narodnim novinama.

Prijave s traženim dokazima o ispunjavanju uvjeta natječaja, poslati poštom na adresu: Javna ustanova „Natura Histrica“, Riva 8, 52100 Pula, s naznakom „Za natječaj – Čuvar/ica prirode III. vrste“.

Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati. Osoba koja ne podnese pravovremenu i/ili urednu prijavu ili za koju se utvrdi da ne ispunjava formalne uvjete iz natječaja, ne smatra se kandidatom prijavljenim na natječaj. Urednom prijavom smatra se pravovremeno podnesena prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u natječaju.
Za kandidate koji su podnijeli potpune i pravovremene prijave i ispunjavaju formalne uvjete natječaja, provest će se prethodna provjera znanja i sposobnosti. Prethodna provjera znanja i sposobnosti kandidata obavlja se putem usmenog testiranja i razgovora (intervjua), a po potrebi i putem provjere praktičnog rada na određenim poslovima. Za provjeru znanja i sposobnosti kandidatima se dodjeljuje određen broj bodova od 1 (jedan) do 10 (deset).
Dodatnu prednost ostvarit će kandidati koji imaju: položen ispit za lovočuvara, iskustvo u pripremi i/ili provedbi Programa zaštite divljači, iskustvo u obavljanju poslova vezanih uz sektor zaštite prirode, dodatne vještine i/ili obrazovanje iz srodnih područja vezanih uz zaštitu prirode, iskustvo u timskom radu.
Kandidati koji zadovoljavaju uvjete za dodatnu prednost, dužni su priložiti odgovarajući dokaz kako bi ostvarili dodatnu prednosti. Dodatne prednosti će se dodatno bodovati bodovima od 1 (jedan) do 10 (deset).
Kandidati će o vremenu i mjestu održavanja testiranja i razgovora (intervjua), biti obaviješteni putem elektroničke pošte i telefonskim putem, najmanje 5 (pet) dana prije njegovog održavanja. Obavijest će biti objavljena na web stranici JU Natura Histrica (www.natura-histrica.hr). Ako kandidat ne pristupi testiranju i/ili razgovoru, smatrat će se da je povukao prijavu na natječaj.
Nakon provjere znanja i sposobnosti kandidata povjerenstvo za provedbu javnog natječaja utvrđuje rang-listu kandidata prema ukupnom broju ostvarenih bodova.
O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni pisanim putem u zakonskom roku. Ako se na javni natječaj ne prijave osobe koje ispunjavaju propisane i objavljene uvjete, odnosno ako prijavljeni kandidati ne zadovolje na testiranju, JU Natura Histrica će obustaviti postupak po objavljenom javnom natječaju.
Javna ustanova zadržava pravo poništenja javnog natječaja, odnosno pravo ne odabrati nijednog kandidata, bez obveze obrazlaganja svoje odluke i bez ikakve odgovornosti prema kandidatima.

Poslodavac


Poslodavac: NATURA HISTRICA - JAVNA USTANOVA ZA UPRAVLJANJE ZAŠTIĆENIM DIJELOVIMA PRIRODE NA PODRUČJU ŽUPANIJE ISTARSKE
Kontakt: pismena zamolba: Riva 8, 52100 Pula

Info

Kategorija: Radna mesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 22.02.2019.
Datum izmene oglasa: 23.02.2019.
Pregleda: 74
Šifra oglasa: 42056

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas