Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Grožđe belo Sovinjon blank kvalitetno 2017.

Oglas je istekao!

Pogledajte slične oglase iz kategorije: Poljoprivredni proizvodi.

Cena: 80,00 din ∼ 0,67 €

Opis

Belo grozdje Sovinjon blank( sauvignon blanc), vinograd je zasadjen 2008. godine sertifikovanim kalemovima, takodje vinograd je registrovan u Vinogradarskom registru Republike Srbije, grozdje je visokog kvaliteta i dobro sazrelo. Berba će početi od 7. septembra, procenat sećera je prošle godine bio 24, ove godine je zbog sunčanijeg vremena verovatno i veći.
količina je oko 2500 kg do 3000kg. Negotin, Rajačko vinogorje, selo Brusnik. dodatne informacije na Kontakt telefone za sve informacije 063614279 , 063614851 i 019542748

Preuzimanje groždja na licu mesta, mogućnost da lično berete groždje u vinogradu koje kupujete (imali smo iskustvo prošle godine da su kupci lično brali groždje u našem vinogradu za sebe koje su kupovali od nas)

NAPOMENA: Berba kod nas je od 07.09.2017. do 11.09.2017. , sve količine koje se oberu istog dana preradjujemo(muljamo), tako da molimo zainteresovane da se jave na vreme, moguće je i muljanje grožja električnom muljačom koja odvaja peteljku direktno u vaše sudove, sve po dogovoru.

objašnjenje u vezi cene, ko zna šta je Sovinjon blank njemu ne treba ovo objašnjenje, ali za one koji ne znaju , mi inače uspešno proizvodimo i prodajemo vino, pritom svake godine prodajemo odredjenu količinu groždja, radi se o groždju koje je toliko kvalitetno da ga preporučujemo totalnim amaterima koji ako ispoštuju proces i minimalne uslove proizvodnje vina, mogu za sebe da proizvedu veoma kvalitetno vino u čijoj će degustaciji sigurno uživati, zato je cena tolika.

A za one koji žele sebe da poštede posla(ne vide zadovoljstvo u procesu proizvodnje) mogu od nas poručiti gotovo vino i to crno Kaberne sovinjon i belo vino Sovinjon blank na iste kontakt telefone.
STOJIMO IZA SVEGA GORE NAVEDENOG, o čemu mogu da svedoče desetine naših zadovoljnih kupaca (stalnih-višestrukih), na slikama je prikazan ceo proces proizvodnje.

Info

Kategorija: Poljoprivredni proizvodi
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: 80,00 din (∼ 0,67 €)
Država: Srbija
Okrug: Zaječarski okrug
Datum objave oglasa: 06.09.2017.
Pregleda: 1051
Šifra oglasa: 35497

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas