Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Hortikulturni radnik/ica

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: ŠIBENIK, ŠIBENSKO-KNINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na određeno; povećan opseg posla
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 7.12.2018.
Natječaj vrijedi do: 17.12.2018.

Posloprimac


Razina obrazovanja:
  • Srednja škola 3 godine
  • Srednja škola 4 godine

Vozački ispit: Kategorija B
Ostale informacije: Sukladno Zakonu o zaštiti prirode (NN broj 80/13, 15/18) i članku 21. Statuta Javne ustanove za upravljanje zaštićenim područjima i drugim zaštićenim dijelovima prirode Šibensko-kninske županije - Priroda, (Klasa: 023-08/15-01/1; Urbroj: 2182/1-15/1-15-5), a temeljem Odluke o potrebi zasnivanja radnog odnosa na određeno vrijeme za radno mjesto Hortikulturni radnik-ica KLASA: 112-03/18-01/5, URBROJ: 2182/1-15/1-18-1, ravnateljica raspisuje


N A T J E Č A J za radno mjesto Hortikulturni radnik – 1 izvršitelj-ica na određeno vrijeme od 12 mjeseci


Uvjeti:
  • SSS poljoprivredne, šumarske, tehničke, obrtničke ili druge odgovarajuće struke
  • Probni rad do 3 mjeseca
  • Položen vozački ispit B kategorije

Kandidati su uz vlastoručno potpisanu prijavu dužni priložiti:
  • životopis s podacima o školovanju,
  • presliku važeće osobne iskaznice,
  • dokaz o stručnoj spremi (svjedodžba),
  • dokaz o položenom vozačkom ispitu B kategorije
  • uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak, ne starije od 6 mjeseci

U prijavi na javni natječaj potrebno je navesti osobne podatke podnositelja/ice prijave (osobno ime, datum i mjesto rođenja, adresa stanovanja, broj telefona te naziv radnog mjesta na koje se prijavljuju) koji će se sukladno Uredbi (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka („Narodne novine broj“ 42/18) obraditi isključivo za potrebe provedbe natječaja.

Dokumenti se prilažu u preslici, a izabrani kandidat/kandidatkinja prije sklapanja Ugovora o radu dužan je predočiti originale traženih dokumenata.
Na natječaj se mogu prijaviti osobe oba spola.
Radnik-ica se prima na određeno vrijeme od 12 mjeseci, s punim radnim vremenom, uz probni rad do 3 mjeseca, zbog privremenog povećanja opsega poslova.

Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo te priložiti zakonom propisanu dokumentaciju i ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.

Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“ broj 121/17), uz prijavu na natječaj dužni su priložiti, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta i sve potrebne dokaze dostupne na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje//Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju.pdf

Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom („Narodne novine“ broj 157/13, 152/14 i 39/18) uz prijavu na natječaj, dužni su pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta priložiti i dokaz o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom.

Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u natječaju.
Osoba koja nije podnijela pravovremenu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz natječaja, ne smatra se kandidatom prijavljenim na natječaj.
S kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja provest će se intervju radi provjere sposobnosti bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta na koje se primaju.
Vrijeme održavanja intervjua biti će objavljeno na web stranici Javne ustanove Priroda Šibensko-kninske županije www.zpv-sibenik.hr najmanje pet dana prije održavanja intervjua.
Kandidati su obvezni pristupiti provjeri znanja i sposobnosti. Smatra se da je kandidat koji nije pristupio prethodnoj provjeri znanja povukao prijavu na natječaj i više se ne smatra kandidatom.
O izvršenom izboru kandidati će biti obaviješteni u roku od 45 dana od dana donošenja odluke.
Javna ustanova Priroda Šibensko-kninske županije zadržava pravo poništiti natječaj bez obrazloženja.

Rok za podnošenje prijava kandidata je 8 (osam) dana od dana objave natječaja u javnom glasilu Slobodna Dalmacija.
Prijave se podnose neposredno ili preporučenom poštanskom pošiljkom na adresu: Javna ustanova za upravljanje zaštićenim prirodnim područjima i drugim zaštićenim dijelovima prirode Šibensko-kninske županije _ Priroda, Prilaz tvornici 39, 22 000 Šibenik, s naznakom – „za natječaj za radno mjesto –Hortikulturni radnik“.

KLASA: 112-03/18-01/5
URBROJ: 2182/1-15/1-18-2
U Šibeniku, 6. prosinca 2018. godine

Ravnateljica
Mr.sc. Anita Babačić Ajduk

Poslodavac


Poslodavac: Javna ustanova za upravljanje zaštićenim područjima i drugim zaštićenim dijelovima prirode Šibensko-kninske županije – PRIRODA
Kontakt: pismena zamolba: Prilaz tvornici 39, 22 000 Šibenik

Info

Kategorija: Radna mesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 07.12.2018.
Datum izmene oglasa: 08.12.2018.
Pregleda: 50
Šifra oglasa: 41209

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas