Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Kekkilä supstrati za presadnice

Colić-Trade d.o.o

Kontakt - Colić-Trade d.o.o

tel: +385 23 662109
e-mail: andrej@colic.hr

pogledaj sve oglase partnera

Cena: na upit

Opis

Kekkilä je brzorastući proizvođač visokokvalitetnijh supstrata za profesionalne  korisnike i za amatere.  Golemi portifelj  Kekkilä proizvoda  donosi rješenja za cijeli peroid uzgoja biljaka, od razmnožavanja sadnica i reznica pa do presađivanja mladih biljaka i rasta biljaka koje su u generativnoj fazi.

 

Kekkilä supstrati napravljeni su od treseta koji je izvrsna je sirovina za podloge jer zadržava vlagu i hranjive elemente, a prirodno niska razina pH i EC treseta lako je prilagodljiva potrebama uzgajivača. Podloge su napravljene od pažljivo izabranog prvoklasnog Sphagnum treseta pronađenog na najvećem vlastitom nalazištu treseta na Baltiku.

Tvrtka Colić Trade ekskluzivni je distributer Kekkilä supstrata, a u našoj ponudi možete pronaći nekoliko vrsta supstrata koji su izvrsni za uzgoj presadnica.

Kekkilä Professional ima desetljeće iskustva u profesionalnom radu s kotiledonama i sadnicama, a supstrati se globalno koriste za uspješnu proizvodnju mladih biljaka iz sjemena i reznica. Supstrati se primjenjuju u proizvodnji rajčice, paprike, duhana, dinja, te ostalih biljaka koje se uzgajaju iz sjemena i reznica.

KEKKILÄ C 

C linija je naš klasični asortiman proizvoda koji ima visoke tehničke kvalitete, dajući visoke prinose i najbolje rezultate za uzgoj mladih biljaka. Supstrat se sastoji od jedinstvenog bijelog Sphagum fuscum treseta iz močvarnog područja Finske. Proizvodi u C liniji dostupni su sa ili bez sredstava za vlaženje i jednog od naših starter gnojiva. Fizička svojstva mogu se podesiti dodatnim materijalima kao npr. perlit. Proizvodi su prikladni za uporabu u kontejnerima i rupama dimenzija do 5cm.

 

KEKKILÄ DSM

DSM linija je naš ponos: visokokvalitetan, sveobuhvatan  asortiman sastavljen od odabranog najboljeg bijelog i smeđeg treseta. Proizvodi DSM linije obično sadrže sredstvo za vlaženje i jedan od Kekkilä starter gnojiva. Fizička svojstva DSM mogu se podesiti s dodacima kao npr. crni treset ili perlit. Proizvodi su prikladni za uporabu u kontejnerima ili lončanicama do 5cm.

KEKKILÄ TSM

TSM linija sastoji se od naših najtamnijih supstrata za proizvodnju presadnica iz kontejnera.

Sirovina supstrata je specijalna mješavina vrlo finog smeđeg i crnog treseta. Odlikuje ih visoki kapacitet zadržavanja vode što čini ovu liniju idealnom za korištenje u toplijim klimatskim zonama. 

Proizvodi u TSM liniji obično sadrže agense za vlaženje i i Kekkila vlastito startno gnojivo KS1. Najpopularniji visokohranjivi supstrat linije TSM osigurava dostupnost mikrohranjiva i omogućuje  vitalni rast tijeko cijelog razdoblja proizvodnje presadnica. Proizvodi su prikladni za uporabu u lončanicama i kontejnerima do 5cm.

 

 

Info

Kategorija: Đubriva
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Hrvatska
Okrug: Zadarska
Datum objave oglasa: 22.02.2018.
Pregleda: 1108
Šifra oglasa: 37535

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas