Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Kupinovo vino sa MEDOM sa obronaka Kopaonika

Oglas je istekao!

Pogledajte slične oglase iz kategorije: Vina, likeri i rakije.

Cena: 690,00 din ∼ 5,89 €

Opis

Mi smo poljoprivredno gazdinstvo Miljaković, iz sela Budilovina, koje se nalazi u podnožju Kopaonika, nadomak Brusa. Već više od 25 godina porodično se bavimo uzgojem kupina sorte Torn fri i Triple crown. Od 2015. godine počeli smo sa proizvodnjom Kupinovog vina sa medom prvenstveno za naše potrebe, a već sledeće godine u saradnji sa vrhunskim tehnolozima uozbiljili smo proizvodnju i osmislili recept koji se danas nalazi u našim flašama.

 

Naše “Kupinovo vino Miljaković” napravljeno je od najkvalitetnije domaće, organski uzgajane kupine sorte "Triple Crown", sa obronaka Kopaonika. Naša vina su pasterizovana, potpuno prirodna, bez konzervansa i dodatka vode. Ono što ga izdvaja od drugih na tržištu je sladak i osvežavajući ukus, zahvaljujući prirodnom pčelinjem medu koji mu daje jedinstvenu notu.

 

Osim što je poznato da kupinovo vino pomaže u lečenju anemije, ono takođe poboljšava apetit, smanjuje holesterol i blagotvorno utiče na kardiovaskularni sistem. Smatra se da može pomoći u sprečavanju pojave i olakšavanju simptoma nekih neuroloških oboljenja, uključujući Parkinsonovu i Alchajmerovu bolest. Važno je napomenuti da je naše kupinovo vino blagotvorno i bezbedno čak i za trudnice i dojilje.

 

Naš proizvod je samo pasterizovan i ne sadrži konzervanse, stoga ga nakon otvaranja preporučujemo čuvati u frižideru na temperaturi od 8 do 10 stepeni Celzijusa, najviše 7 dana.

 

Kvalitet našeg vina je verifikovan sertifikatom koji potvrđuje da ispunjavamo sve standarde iz Pravilnika o kvalitetu i drugim zahtevima za pića.

 

Naručivanje je jednostavno! Vino možete preuzeti lično u Beogradu, ili ga šaljemo kurirskom službom (POST EXPRESS ili AKS). Za porudžbine od 4 litre ili više, dostava na teritoriji Beograda je besplatna.

 

Za više informacija i porudžbine, kontaktirajte nas na sledeće brojeve:

  • Nemanja: 060/0204030
  • Zoran: 069/8343780

 

 

Takođe nas možete kontaktirati putem e-maila: kupinovovinomiljakovic@gmail.com

Priuštite sebi uživanje u istinskom ukusu i blagodatima zdravlja uz Kupinovo vino Miljaković. Živeli!

 

Info

Kategorija: Vina, likeri i rakije
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: 690,00 din (∼ 5,89 €)
Država: Srbija
Okrug: Grad Beograd
Grad: Beograd
Datum objave oglasa: 08.06.2023.
Pregleda: 57
Šifra oglasa: 57859

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas