Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Massey Ferguson Global MF 5711

Austro Diesel GmbH

Kontakt - Austro Diesel GmbH

Austro Diesel GmbH
Concorde Business Park 3/2
A-2320 Schwechat
T: +385 (0) 1 56 20 791
M: +385 (0) 99 22 98 415

pogledaj sve oglase partnera

Cena: na upit

Opis

Serija MF 5700 obuhvaća dva modela snage 100 do 110 KS sa snažnim AGCO POWER četverocilindričnim motorom. Oba traktora raspolažu sasvim novom kabinom koja se proizvodi u francuskom pogonu Beauvais II. Potpuno sinkronizirani 12x12 mjenjač osigurava idealnu brzinu kod svih vrsta radova.

Model Snaga/KS Motor/Zapremnina Mjenjač
MF 5711 110 Agco Power 4 cil./4,4 l  12x12

Motor

Novi AGCO POWER četverocilindrični motor zapremnine 4,4 litre pogoni modele serije MF 5700 snage 100 do 110 KS. U ovom suvremenom, elektronički reguliranom motoru primjenjuje se Common-Rail ubrizgavanje goriva u kombinaciji s dovodom velike količine zraka kroz četiri ventila po cilindru, a učinkovitim sagorijevanjem goriva postiže se optimalna snaga i visok stupanj ekonomičnosti.

Zahvaljujući dobro osmišljenom dizajnu, SCR tehnologija treće generacije samo je upotpunjena dizel oksidacijskim katalizatorom (DOC) koji ne zahtijeva održavanje, čime su ispunjene granične vrijednosti za emisije iz najnovijih normi. Novi "All in one" sustav nimalo ne utječe na preglednost i ne otežava pristupačnost pri servisiranju.

Mjenjač

Traktori iz nove Massey Ferguson serije 5700 opremljeni su novim sinkroniziranim mjenjačem, koji u dvije skupine ima sveukupno dvanaest brzina za vožnju naprijed i natrag. Šest brzina pokriva raspon brzine od 4 do 12 km/h koji je uobičajen za rad na polju; najveća brzina iznosi 40 km/h.

Osim toga, ovaj suvremeni mjenjač može se udobno i jednostavno kontrolirati pomoću opcionalne PowerControl ručice na lijevoj strani s tri funkcije. Vozač može mijenjati smjer vožnje (naprijed/natrag) ili odabrati prazan hod. Za poboljšanje preciznosti moguće je podesiti osjetljivost reverzera.

Kabina

Kabina serije MF 5700 potpuno je novog dizajna i udovoljava svim zahtjevima. Jedinstvene su značajke u ovoj klasi traktora udoban pristup kabini, velike staklene površine i prostranost. Ergonomski raspored upravljačkih elemenata i upravljačka ručka mjenjača također zadovoljavaju najstrože zahtjeve.

Kabina se po potrebi može opremiti klimom i vozačevim sjedalom s pneumatskim ovjesom. Također je moguća ugradnja sjedala za suvozača koje u punom smislu zaslužuje svoje ime.

Info

Kategorija: Traktori
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Austrija
Datum objave oglasa: 19.05.2020.
Pregleda: 1619
Šifra oglasa: 46942

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas