Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Massey Ferguson kombajn serija MF Activa 7344

Austro Diesel GmbH

Kontakt - Austro Diesel GmbH

Austro Diesel GmbH
Concorde Business Park 3/2
A-2320 Schwechat
T: +385 (0) 1 56 20 791
M: +385 (0) 99 22 98 415

pogledaj sve oglase partnera

Cena: na upit

Opis

Svestrane kombajne MF ACTIVA odlikuju izvanredna učinkovitost i niski pogonski troškovi. Modeli su namijenjeni vlasnicima i vozačima u sitno i srednje strukturiranim ratarskim regijama. Sa svojom sveobuhvatnom opremom kombajni MF ACTIVA su snažni i strojevi po mjeri korisnika. Svojom modernom, jednostavnom tehnikom omogućava cjenovno efektivnu i fleksibilnu žetvu, gdje MF ACTIVA s lakoćom i udobnošću donosi plod s polja.

Model Snaga/KS Razdvajanje Spremnik  zrna L
MF 7344 209 (162,5) 5 slamotresa 6500

Vršilica

Put do više snage

Teški vršidbeni bubanj s ABC-okretnom košarom bubnja (Active Beater Concave) ključ je ostvarenja maksimalnog učinka u vršidbi.

Bubanj ima promjer 600 mm i širinu 1340 mm. Broj okretaja ostaje stabilan i kod vršnih opterećenja i ne utječe na učinak vršidbe. Ukupna površina razdvajanja u ovoj klasi je bez premca po snazi, a također i glavna košara je jedinstven proizvod u cjelokupnoj branši: u prednjem području košare je razmak žica manji, što intenzivira izvršavanje; u stražnjem djelu broj žica je smanjen na polovinu, što snagu razdvajanja maksimizira i rasterećuje slamotrese.

Ulaz i izlaz košare mogu se podesiti neovisno jedan od drugog, tako da vozač može precizno utjecati na protek vršidbe. Aktivna ABC košara (ugrađena iza glavne košare ispod okretnog – odbojnog bubnja) dodatno povećava obuhvatni kut košare za 14 gradi (= 12,6°, jer pravi kut ima 90 stupnjeva odnosno 100 gradi) i aktivno doprinosi povećanju učinka vršidbe. Uz to ABC košara usporava brzinu dotoka slame na slamotrese. Prema duljini slame i vlažnosti ovršene robe može se prilagoditi položaj, optimizirati protok slame i postići visoki učinak razdvajanja.
Zatvoreno dno dugih slamotresa i aktivne stranice s rupičastim rešetkama povećavaju otvorenu površinu u korist učinkovitijeg razdvajanja zrna od slame.

Električno podesivi ventilatori širokog razmjera za čišćenje potpuno opskrbljuju visokoučinska sita čistom zračnom strujom i proizvode izvrsno čist uzorak zrna u svim uvjetima.

Modeli MF ACTIVA imaju serijski ugrađenu višestruko podesivu sječku slame s nazubljenim oštricama udarača i odgovarajućom malom potrošnjom snage. Za upravljanje slamom električno podesivi usmjerivači i razdjeljivač pljeve su dostupni kao dodatna oprema.

S potpuno podesivom šipkom za rezanje, protunoževi i poklopac sječke mogu u potpunosti utjecati na kvalitetu i širenje sjeckane slame. 

Oba modela imaju metalne poklopce spremnika za zrno, izolirane od kiše.

Otkosni uređaj

FreeFlow-otkosni uređaj – početak jedne uspješne žetve 

Robusni, ali jednostavno izgrađeni FreeFlow otkosni uređaj je zahvaljujući svom jednostavnom upravljanju, savršen partner za sve kulture.  Kod širine zahvata od 4,20 do 6,60 metara  FreeFlow otkosni uređaj  se sastoji od jednog varenog okvira na koji su vijcima pričvršćeni limovi (pr. podne ploče), pa se zamjena dijelova u slučaju nužde odvija vrlo jednostavno.

Radove rezanja preuzima samočisteći Schumacher-nož s pripadajućim pogonom. Otkošenu žetvenu robu će, provodeći ju ukupnom dužinom uvlačećom pužnicom s uvlačećim prstima, ubaciti u kosi transporter.

Pužnica je osigurana preko klizne spojke, i mijenja se podesivi broj okretaja vitla elektro-hidraulički pomoću varijatora smještenog lijevo na otkosnom uređaju.

Automatska regulacija visine rezanja dio je osnovne opreme, ona maksimizira snagu rezanja u svim uvjetima i oblicima terena. S Massey Ferguson AutoLevel-funkcijom  kao dodatnom opremom otkosni uređaj slijedi konture tla do 8 postotaka.

Motor

Modell MF 7244 pokretan je s poboljšanim AGCO SISU POWER  6,6-l-SCR-motorom i stoga je još ekonomičniji.

„Obzirom da se u vrijeme žetve svaka minuta broji, Vi od nas trebate pouzdane visoko učinkovite strojeve. S kombajnima serije MF activa donijeli ste sigurno ispravnu odluku“.

Kabina

U XL-kabini vozač je u perfektnoj poziciji za upravljanje i praćenje procesa žetve.  Serijski ugrađene oprema kao klima uređaj, grijanje, ogibljeno Deluxe sjedalo i električno podesiva ogledala svakodnevni rad čine ugodnijim. Ploča s instrumentima desno od sjedala služi kao pregledno sučelje sa svim funkcijama stroja. Ergonomski oblikovana višenamjenska upravljačka ručica uklapa se ugodno u ruku. Tako vozač ima pod kontrolom sve promjene na stroju.
Za noćni rad ACTIVA ima šest radnih reflektora na kabini i jedan dodatni na spremniku za zrno.

Info

Kategorija: Kombajni
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 26.05.2020.
Datum izmene oglasa: 26.05.2020.
Pregleda: 1922
Šifra oglasa: 47034

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas