Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Massey Ferguson MF 8740 S

Austro Diesel GmbH

Kontakt - Austro Diesel GmbH

Austro Diesel GmbH
Concorde Business Park 3/2
A-2320 Schwechat
T: +385 (0) 1 56 20 791
M: +385 (0) 99 22 98 415

pogledaj sve oglase partnera

Cena: na upit

Opis

Nova serija MF 8700 S iz Massey Fergusona, zahvaljujući inteligentnom sustavu elektroničke regulacije snage (EPM), razvija snagu do 405 KS. Novi vrhunski model MF 8740 S ima maksimalni učinak od 400 KS, koje korisniku uvijek stoje na raspolaganju. To ga čini jedinstvenim u pogledu odnosa snage i mase te okretnosti u svojoj klasi učinka. Ove velike traktore pokreću najnapredniji Tier 4 Final motori proizvođača AGCO POWER.

Nadalje, uvedeno je još novosti, primjerice zaslon osjetljiv na dodir Datatronic 5, nove AutoGuide opcije, LED svjetla, novi izbor guma te su uvedeni novi detalji koji doprinose sigurnosti korisnika. Unutrašnji i vanjski dizajn također su izmijenjeni.

Model Snaga/KS Snaga sa sustavom EPM Motor/Zapremnina Mjenjač
MF 8740 S 400 405 Agco Power 6 cil./8,4 l TwinTurbo (Stage V) Dyna VT

Motor

Traktori serije MF 8700 imaju moderne AGCO POWER motore treće generacije s tehnologijom sa četiri ventila i CommonRail ubrizgavanjem. Pored toga, motori ispunjavaju direktivu o emisiji ispušnih plinova Tier 4 final i u kombinaciji s dva nova turbo punjača sa zračnim hlađenjem pružaju optimalan razvoj snage.

Novi EPM (elektronička regulacija snage) osigurava da se u slučaju potrebe može povući dodatnih do 30 KS.

Elektronički sustav upravljanja motorom (EEM) kontinuirano vrši fina podešavanja vezana uz ubrizgavanje goriva kako bi se smanjile vrijednosti emisije ispušnih plinova, optimizirala snaga i uštedjelo gorivo. Pored toga, EEM omogućuje različite proširene funkcije regulacije, uključujući i regulaciju broja obrtaja motora.

Mogućnost brzog i jednostavnog aktiviranja točnog broja obrtaja motora podiže produktivnost, povećava kvalitetu rada i olakšava svakodnevni rad.

Veliki zračni filtar motoru osigurava čist zrak i tako osigurava visoku snagu i uštedu goriva.

Svi motori serije MF 8700 S imaju hidraulički podizač te tako na njima nije potrebno podešavanje hoda ventila. Time korisnik štedi vrijeme i novac, koje onda može uložiti u obavljanje drugih zadataka.

Mjenjač

Dyna-VT konstruiran je za maksimalnu produktivnost, za rasterećenje vozača i optimizaciju potrošnje goriva. PowerControl ručica omogućava laku promjenu smjera vožnje i promjenu broja obrtaja. Korištenjem tempomata SV1 i SV2 i predpodešavanjem, brzina se održava automatski i bit će sačuvana prilikom isključivanja motora.

Regulator graničnog opterećenja se aktivira kad se poveća opterećenje motora, a padne broj obrtaja motora. Mjenjač smanjuje brzinu kretanja naprijed kako bi zadržao snagu, a traktor kod kolebanja opterećenja radi maksimalnom snagom.

Za jednostavnost i udobnost korištenja, dinamički sustav upravljanja traktorom (DTM) komunicira sa Dyna-VT prijenosom i automatski upravlja motorom i mjenjačem kad se aktivira. DTM upravlja brojem obrtaja kako bi bez gubitka snage održavao konstantnu brzinu kretanja naprijed i minimizirao broj obrtaja motora.

Dyna-VT i DTM rade s maksimalnom efikasnošću i istovremeno garantiraju ujednačenu vožnju i smanjenu potrošnju goriva.

Kabina

Prostrana panoramska kabina uređena je na funkcionalan način: prvoklasni instrumenti, intuitivni upravljački elementi sustava Dyna-VT i praktično grupirane ručice i prekidači u naslonjaču za ruku s desne strane vozača.

Svi modeli iz serije MF 8700 dostupni su u izvedbi Efficient i Exclusive. Nova Multipad upravljačka palica te novi raspored upravljačkih elemenata u stupu kabine dostupni su odsada i u ovoj seriji.

Samo 4 uska a ipak čvrsta stupa poboljšavaju vidljivost. Široki ulaz preko podesivih ljestava osigurava jednostavan pristup kabini.

Dodatnu udobnost pruža opcionalni aktivni ovjes "OptiRide Plus", pošto vozač iz svoje kabine može regulirati tvrdoću ovjesa.

Prikazna jedinica sustava Datatonic 4-Control Centre (CCD) opremljena je zaslonom u boji dijagonale 7 cola smještenim u naslonjaču za ruku. Zaslon je u potpunosti podesiv i pruža optimalan pregled nad svim funkcijama traktora. 

Ploča s instrumentima je potpuno nova i smještena je na teleskopskom stupu upravljača. Prikazuje sve glavne signalne funkcije traktora, tako da je vozač u svakom trenutku dobro informiran o stanju stroja.
 

Info

Kategorija: Traktori
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 26.05.2020.
Pregleda: 1736
Šifra oglasa: 47027

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas