Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Massey Ferguson teleskopski utovarivač MF TH 7035

Austro Diesel GmbH

Kontakt - Austro Diesel GmbH

Austro Diesel GmbH
Concorde Business Park 3/2
A-2320 Schwechat
T: +385 (0) 1 56 20 791
M: +385 (0) 99 22 98 415

pogledaj sve oglase partnera

Cena: na upit

Opis

Massey Ferguson teleskopski utovarivači (MF TH)

Model Visina dizanja (max.) Snaga dizanja (max.) Snaga/KS Mjenjač
MF TH.7035 7 m 3.500 kg 100 Hidrostatički

Motor

Nova serija MF TH opremljena je novim četverocilindričnim motorom Doosan od 3,4l koji ispunjava zahtjeve standarda o emisijama Tier 4 final. Motor koristi jednostavnu tehnologiju kako bi ponudio rješenje koje štiti okoliš bez kompromisa u učinku. Snaga motora iznosi 100 KS u MF TH.6030 i MF TH.7035 te 130 KS u MF TH.6534 i MF TH.7038.
Čuvena funkcija prethodne generacije MF teleskopskih utovarivača odsada je dostupna s opcijom automatika čime motor ostaje čist kako bi se jamčila maksimalna učinkovitost. Opcija nudi reguliranje brzine ovisno o temperaturi zraka ili stroj s unaprijed postavljenom brzinom. Način automatskog rada može se odabrati tipkom na upravljačkoj ploči.

Prijenos

Prijenos Hydrostat sa svoja dva prolaza jednostavan je za korištenje i omogućuje nesmetanu i preciznu vožnju. Pored toga, ostvaruju se velike potisne sile. Njegove dvije mehaničke grupe i dva hidraulička stupnja omogućuju brzine do 40 km/h. Time se ne jamči samo brzi prijevoz na cesti nego i vozač ima mogućnost da odabere najprikladniji broj obrtaja motora za trenutačnu namjenu.

Hidraulika

Snažan, pouzdan i ravnomjeran hidraulički sustav iznimno je važan za svakodnevnu učinkovitost teleskopskog utovarivača. Svi modeli raspolažu sustavom upravljanja razdjelnikom prema opterećenju. Sve su funkcije elektrohidrauličke i proporcionalne zahvaljujući sustavu hidraulike koji se prilagođava opterećenju. Vrlo je jednostavan i precizan za korištenje te istodobno vozaču omogućava korištenje tri funkcije čime se povećava učinkovitost, a smanjuje razdoblje prekinutog rada.

Produktivnost i okretnost

Svaki je model iz nove serije teleskopskih utovarivača Masseya Fergusona impresivan i klasa za sebe. Sa snagom motora od 130 KS ovi teleskopski utovarivači raspolažu s dovoljno snage za najteže zahtjeve. Modeli serije TH beskompromisni su i neizostavni strojevi na Vašem poljoprivrednom gospodarstvu. Brzina, okretnost i snaga samo su neke važne značajke zbog kojih je ovaj svestrani stroj savršeni pomagač na svakom poljoprivrednom gospodarstvu.

Održavanje

Održavanje je jednostavno zahvaljujući točkama za održavanje koje su smještene na dostupnim mjestima, pa Vam održavanje Vašeg teleskopskog utovarivača ne pada na teret, a Vama ostaje više vremena za rad u polju ili dvorištu. Zahvaljujući bočno udubljenoj haubi koja se široko otvara, motor, zračni filtar, sustav hlađenja i klima uređaj lako su dostupni, a svim važnim točkama održavanja brzo možete pristupiti.
Zračni filtar može se jednostavno izvaditi kako bi se pregledao i očistio. Ako je potrebno, dostupan je automatski reverzibilni ventilator kao opcija. Jednostavno pritisnite prekidač i podesite automatsku aktivaciju kako bi ventilator promijenio smjer kretanja. Na taj način ventilator ispuhuje prašinu, slamu i ostale materijale koji su se zapleli u rashladnoj jedinici.
 

Info

Kategorija: Viljuškari i utovarivači
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 26.05.2020.
Pregleda: 176
Šifra oglasa: 47030

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas