Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Nastavnika/nastavnica stočarstva

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cena: na upit

Opis

NASTAVNIKA/NASTAVNICA STOČARSTVA


Radno mjesto


Mjesto rada: DALJ, OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja:
  • Stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa
  • mogućnost zaposlenja osobe sa invaliditetom

Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 5.9.2019.
Natječaj vrijedi do: 13.9.2019.
Uvjeti na radnom mjestu: Rad na jednom mjestu

Posloprimac


Razina obrazovanja: Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Strani jezici: Engleski jezik
Informatička znanja: Potrebno poznavanje osnova informatike
  • osnove korištenja računala u Windows okruženju

Ostale informacije: NATJEČAJ

Za kandidate/polaznike za Program osposobljavanja za stjecanje odgovarajućeg radnog iskustva (mjera 30+) u okviru mjera Hrvatskog zavoda za zapošljavanje


Osposobljavanje za stjecanje odgovarajućeg radnog iskustva (mjera 30+) za radno mjesto nastavnika stočarstva – 1 polaznik na puno, određeno vrijeme (12 mjeseci radi stjecanja iskustva i polaganja stručnog ispita)
Uvjeti: VSS – Uvjeti su određeni Zakonom o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (»Narodne novine«, br. 87/08., 86/09., 92/10., 105/10., 90/11., 5/12., 16/12., 86/12., 126/12., 94/13., 152/14., 07/17. i 68/18.) i Pravilnikom o stručnoj spremi i pedagoško-psihološkom obrazovanju nastavnika u srednjem školstvu (»Narodne novine«, br. 1/96. i 80/99.).

Na natječaj se mogu javiti kandidati oba spola.
Uz prijavu kandidati su dužni priložiti: životopis, presliku osobne iskaznice, presliku dokaza o stečenoj stručnoj spremi (diploma), dokaz da se protiv podnositelja ne vodi kazneni postupak (ne starije od 3 mjeseca), potvrda s podacima o prethodnom radnom stažu evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, domovnicu.
Urednom prijavom smatra se ona koja sadrži sve podatke i priloge navedene u natječaju, koja je vlastoručno potpisana.
Kandidati koji ne podnesu pravovremenu i urednu prijavu ili ne ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja ne smatraju se pristupnicima natječaju.

Pristupnici koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno čl. 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN br. 121/17.), čl. 48. f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (NN br. 33/92., 57/92., 77/92., 27/93., 58/93., 02/94., 76/94., 108/95., 108/96., 82/01., 13/03., i 148/13.) i čl. 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN br. 157/13. i 152/14.) dužni su se u prijavi na natječaj pozvati na to pravo te imaju prednost u odnosu na ostale pristupnike samo pod jednakim uvjetima.
Pristupnici koji se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanju sukladno čl. 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, a koji u trenutku podnošenja prijave ispunjavaju uvjete iz natječaja i dokaze o ostvarivanju tog prava, dužni su uz prijavu na natječaj priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja i dokaze za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju.
Popis dokaza za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju nalaze se na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja:
https//branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje//
Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20 prava%20 prednosti%pri%C5%A1ljavanju.pdf

Pristupnici koji se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanju sukladno čl. 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom, uz prijavu na natječaj dužni su, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i rješenje o utvrđenom invaliditetu, odnosno drugu javnu ispravu o invaliditetu, na temelju koje se osoba može upisati u očevidnik zaposlenih osoba s invaliditetom te dokaz iz kojeg je vidljivo na koji je način prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (rješenje, ugovor, sporazum i sl.).

Pristupnici koji se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanju sukladno čl. 48. f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata, uz prijavu na natječaj dužni su, osim dokaza o ispunjavanja traženih uvjeta, priložiti rješenje ili potvrdu o priznatom statusu iz koje je vidljivo spomenuto, pravo, izjavu da do sada nisu koristili pravo prednosti prilikom zapošljavanja po toj osnovi te dokaz iz kojeg je vidljivo na koji je način prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (rješenje, ugovor, sporazum i sl.).

U skladu s Uredbom Europske unije 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. godine te Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18) prijavom na natječaj osoba daje privolu za prikupljanje i obradu podataka iz natječajne dokumentacije, a sve u svrhu provedbe natječaja za zapošljavanje.

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta dostavljaju se u roku 8 (osam) dana od dana objave natječaja na oglasnim pločama i mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Škole.
Sukladno odredbama pravilnika o zapošljavanju U Srednjoj školi Dalj Povjerenstvo za vrednovanje kandidata će s kandidatima obaviti testiranje – pisanu provjeru i razgovor.
Termin testiranja i izvori za pripremanje biti će objavljeni na mrežnoj stranici škole: najkasnije 5 (pet) dana prije testiranja.
Izabranom polazniku pripada naknada za vrijeme trajanja programa osposobljavanja za stjecanje odgovarajućeg radnog iskustva za radno mjesto nastavnika stočarstva prema odluci i uputu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

Rezultati natječaja bit će objavljeni na mrežnoj stranici škole.

Pisane prijave s potrebnom dokumentacijom o ispunjavanju uvjeta iz natječaja dostaviti slati na adresu škole:
SREDNJA ŠKOLA DALJ, 31226 Dalj, Braće Radića 7., s naznakom „za natječaj“

Poslodavac


Poslodavac: SREDNJA ŠKOLA DALJ
Kontakt:
  • pismena zamolba: Braće Radića 7, 31226 Dalj



Info

Kategorija: Radna mesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 04.09.2019.
Datum izmene oglasa: 06.09.2019.
Pregleda: 18
Šifra oglasa: 44302

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas